Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasami.

Jaki polecacie tusz do rzęs? Pogrubiający lub podkrecający...

Polecane posty

Gość czasami.

czy Max Factor, 2000 Calorie Curved Brush jest dobry?

Gość mleko z cycyków
polecam diva's lashes z pupy ale trzeba sie nauczyc operowac szczoteczka bo jest bardzo duza, ale efekt jest wart zachodu

Gość czasami.
chciałam jednak zaznaczyć, żeby cena nie przekraczała 40zł. :D

Gość mleko z cycyków
tylko 20 zl roznicy :D

Gość czasami.
no niby tak, ale jak nie mam więcej to co zrobię a potrzebuje czegos w miarę na już.

Gość mleko z cycyków
podobno te z essence są niezłe :P

Gość czasami.
essence to ta firma z natury? pewnie taniutkie, a chcialabym coś lepszego. ostatnio mialam z bell, tak sobie testuje byle co. ale chcialabym nieco lepszego efektu

Gość czasami.
up

Gość mleko z cycyków
to może lumene star effect mascara?

Gość czasami.
koniecznie musi być pogrubiający lub podkręcający. nie chce wydłużającego, bo rzęsy mam akurat długie ale wlasnie cienkie i proste :/

Gość NIE ZE MNĄ ,,,,
mam fajne tusze heleny rubinstein cena sklepowa 120 zł ,sprzedam za 30 zł zajebiscie rozdzielaja rzesy i podkręcają i jest ich jakby więcej,sama mam krótkie więc wiem co mowie mam ich 4 sztuki od kolezanki z niemiec'pracuje w hurtowni'

Gość ja polecam high impact maskara
z Clinique. dwa razy drozszy tych shitow typu loeral ale starcza na dwa razy dluzej i w ogole to najlepszy tusz jaki w zyciu mialam, dwa machniecia i rzesy wygladaja ladnie, nie sa sklejone, nic sie nie kruszy, tusz-cud

ja bardzo lubie ostatnio l'oreal volume million lashes - swietny jest dla moich rzees - nieco wydluza, widocznie pogrubia i podkręca

Gość yves saint laurent
MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS polecam

nie rozumiem po co proponujecie lancome albo ysl, skoro dziewczyna napisala, że potrzebuje tuszu do 40 zl.? tez uwazam ze lancome fatale jest fantastyczny i lepszy od tego ktory zaproponowalam, ale w tej kategorii cenowej jaka wchodzi w gre nie ma sensu go proponowac i poponuje cos ekstra w takim wlasnie przedziale cenowym

nie rozumiem po co proponujecie lancome albo ysl, skoro dziewczyna napisala, że potrzebuje tuszu do 40 zl.? tez uwazam ze lancome fatale jest fantastyczny i lepszy od tego ktory zaproponowalam, ale w tej kategorii cenowej jaka wchodzi w gre nie ma sensu go proponowac i poponuje cos ekstra w takim wlasnie przedziale cenowym

Max Factor 2000 calories dla mnie nie był zbyt dobry... Teraz mam Maybelline z wibrującą szczoteczką

Gość keroli
dla podkręcenia kup sobie zalotkę,żaden tusz Ci nie podkręci tak rzęs

Gość johannna24
dla mnie najlepsze to Max Factor 2000 Calorie ale troche skleja , z oriflame wonder lash a obecnie uzywam FM Group, Make Up 3 Step Mascara tylko trzeba opanowac ten grzebien:)

Gość gfgdf
Ja ostatnio wypróbowałama Astor pogrubiający, taki z dużą szczoteczką i jestem baaardzo zadowolona:) Cena ok 40 zł

Gość ahojjj
ja lubię Clinique i cieszę się, że m.in ta marka bierze udział w Akcji Douglasa co teraz w Gdyni w Klifie jest jak się wybiorę to sobie zobaczę też inne, nie tylko ten który używam na co dzień, a któraś się wybiera?

Gość piankap
Ja używam z firmy celia, pogrubia i zwiększa objętość. A kosztuje około 17 zł :D

Gość kobiety
maybelline niebieski pękaty tusz, ok 20 zł plus minus, używam od lat na scene, sprawdza się:) i nie tylko u mnie, ale u moich koleżanek ze sceny też max factor 2000 calorii - dla mnie porażka

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdohoieqvho
tusze maybelline i rimmela są tragiczne - sprawdziłam mam drugie opakowanie Bourjois, Liner Effect Mascara i kupie trzecie :) jeszcze jest doby MAX FACTORA false lash effect, zalezy jaka szczoteczka Ci odpwoiada

Gość kobiety
może inne maybelline tak, ja polecam ten volume niebieski max factory to nie wiem, co to było, ani tak ani tak, efekt zerowy i szybko sie kończył...

Gość gość
Czarna pasta do butow jest dobra do zęs , a jeszcze lepszy smalec wymieszany ze sadzami :-)