Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teoretka

Jak poderwać lekarza?

Polecane posty

Gość teoretka

No właśnie, jak? Jest jakieś 10, może naście lat starszy ode mnie (w ocenie cudzego wieku zawsze byłam kiepska). Niedługo idę do niego na wizytę i chcę zadziałać. Tylko nie wiem jak dyskretnie, ale stanowczo dać mu do zrozumienia że chętnie się z nim umówię? Wprost pewnie nie dam rady, jestem stosunkowo nieśmiałą osobą. Podczas wizyt dał mi do zrozumienia że jest wolny i że mu się podobam (to drugie trochę dobitniej), ale nie sądzę by posunął się dalej. Chyba jest bardzo zasadniczy, ale to właśnie jest w nim fajne. Co mam zrobić? ;/

Gość monia__87
ginekolog ?

Gość teoretka
Wiem, że to śmieszne ale to właśnie mój ginekolog...

Gość monia__87
i spodobała mu się Twoja wagina ? :D

Chyba spodobał mu się moja uroda i styl, do waginy doszliśmy dopiero na którejś wizycie :)

Gość monia__87
on takich jak ty ma na pęczki i każda przed nim nogi rozkłada

Jestem dość specyficzna, więc takich jaj ja chyba nie :) żadnych rad?

Gość yuou87
chcesz rady? wypinaj mu sie dalej, w koncu zamiast wziernika wlozy kootasa:p

Gość BÓG HONOR OJCZYZNA
łopatą :P

Gość edccwwe
teoretka ciekawe czy twoja "c*pka" mu się spodobała :D :classic_cool:

Chyba nie pozostaje mi nic innego jak spytać wprost... Ale nawet jak powie że nie to lekarza nie mam zamiaru zmieniać, trudno...

Gość wujek_dobra _rada
włóż w tzipkę karteczką z napisem "umówisz się ze mną?" jak będzie cię badał to na pewno zauważy :D🖐️

Gość Apasz:)
Możesz mu też pomachać zalotnie łechtaczką, powinien chwycić przynętę ...

Gość przestan byc jego pacjentka
przede wszystkim jesli ci na nim zalezy to wybij sobie z glowy podrywanie go podczas wizyty. Lekarz, a szczegolnie ginekolog wie ze romansowanie z pacjentka jego mega nieprofesjonalne i moze czekac go za to powazna kara albo stanie sie posmiewiskiem. Dlatego jedyne co mozesz zrobic to isc do niego na ostatnia wizyte i niby neutralnie spytac sie gdzie bywa czy cos w tym stylu, albo moze dowiedziec sie o ktorej konczy prace i spotkac go niby przypadkiem na ulicy niedaleko szpitala. tylko wtedy masz szanse zeby jakos sie ta znajomosc rozwinela

Chyba niestety jedyna moja szansa to podczas wizyty... Nie będę robić z siebie głupka i wystawać pod przychodnią czy szpitalem...

Gość loiou
i tak robisz z siebie głupka

Może trochę, w razie czego obrócę wszystko w żart. Sporo żartujemy podczas wizyt, więc w razie czego tak jakoś zakręcę :)

Gość lqqqqq
nie wiem dlaczego piszecie że robi z siebie głupka to że wy jesteście miernotami i nawet wam przez myśl nie przejdzie związek z lekarzem nie znaczy że każdy tak ma Działaj autorko, działaj zapytaj w formie żartu czy nie ma ochoty na kawę zobaczysz jak zareaguje. POWODZENIA

Gość loiou
obrócisz w żart? :D wtedy zrobisz z siebie nie głupka ale kompletną kretynkę :D:D zagrywki masz jak 15-latka :D:D:D

Może i jak 15-latka, ale nigdy nikomu nie proponowałam pierwsza spotkania, więc nie mam doświdczenia w tej kwestii...

Gość mloda lekareczka
jak ginekolog po 30stce i wolny to: albo cos jest z nim nie tak, albo jest rozwodnikiem. Juz na 4 roku studiow wszyscy fajniejsi koledzy z roku bylo pozajmowani. Dziewczyny lepily sie do tych fajniejszych jak muchy

Jeśli jest eozwodnikiem to co z tego? I co to znaczy "fajniejszy"? Żaden z niego przystojniak, ale mnie intryguje..

Gość mloda lekareczka
"fajniejszy" nie znaczy przystojniak. Fajniejszy znaczy ze ma poukladane w glowie. Uroda rzecz subiektywna. To ze rozwodnik to ok, jesli komus pasuje... gorzej jak rozwodnik z bylą zoną na karku i gromadką dzieci-wtedy juz nie jest tak pieknie. Pisze to tylko po to zeby sie autorka nie łudziła ze spotkala takiego fantastycznego faceta, bo z reguly jednak tacy swietni, dowcipni i wyksztalceni to sa w tym wieku pozajmowani. Jest jeszcze 1 opcja-najlepsza w sumie i takiej CI zycze- ze byl cale studia z jedna laską, chodzili wieeele lat ze sobą i w koncu sie rozstali. Taki przechodzony zwiazek. Wtedy jest szansa ze bedzie ok. pozostałę przypadki jak w poprzednim poscie.

Gość mloda lekareczka
Jesli chcesz go koniecznie poderwac to zapytaj polzartem na wizycie, ze jakto mozliwe ze taki fajny facet i do tego lekarz uchował się jakims cudem i jest wolny ;P Jak mu sie podobasz to pociągnie temat i umowi sie poza gabinetem- chociaz jest to tak naprawde nieetyczne, ale tak szczerze mowiac, jesli juz zaczniecie sie spotykac i zmienisz lekarza to raczej nie powinno byc problemow. Chodzi glownie o takie sytuacje zebyscie podczas wizyt nie romansowali. Mysle ze jak zaprosi Cie na kawe i cos potem z tego bedzie to nie jest to cos jakiegos karygodnego. Tyle ze juz leczyc Cie raczej nie powinien. A jesli chcesz z grubszej rury go poderwac to mozesz tez wypalic polzartem ze szkoda ze jest Twoim lekarzem bo bys go na kawe zaprosila, a tak to pozostaje Ci często chorowac:)))) Powinien pociągnac temat jesli go naprawde interesujesz. Ale wez pod uwage ze są takie typy co tak traktują kazdą pacjentkę. Taki typ czarusia.

Zrobiłam wywiad i wśród pozostałych pacjentek - nawet tych młodych i atrakcyjnych uchodzi za niezbyt sympatycznego - w związku zczym myślę że on nie w stosunku do wszystkich się tak zachowuje :)

ginekologowie często są bardzo mili, prawią komplementy, by kobieta nie stresowała się wizytą co druga mogłaby powiedzieć, że podoba się swojemu ginekologowi wyluzuj, nie oceniaj pochopnie sytuacji