Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

balu4

Czemu nie mogę znaleść dziewczyny która lubi latex ?

Polecane posty

Czemu nie mogę poznać dziewczyny która lubi latex .Jestem fetyszystą mam 33 lata i uwielbia latex ,mam kłopoty by z poznanie fajną dziewczynę która lubi latex ,która nie uważa latexu z boczenie ,ale za coś przyjemnego .

Zamiast teraz narzekać to mogł byś wyjsć tam gdzie kobiety mogą się tak ubierać ... Jakieś dyskoteki ? Starsze kobiety też chodzą :) ... bary ? ... Na pewno zobaczysz nie jedną ubraną w coś lateksowego ;) ...

Ja zawsze byłem kiepski z tych sprawach , a z drugiej strony nie chce być wyśmiany jak ostatnia moje dziewczyna powiedziała że nigdy w życiu ,on tego nie lubi i koniec rozmowy (sorki za błędy)

Jak niesmiały to lukaj na portale internetowe :) tam też są kobiety :))

Mi też się podoba na kobiecie , ja nigdy nie chciałbym nikomu narzucić by coś takiego Kobieta założyła ,a na dyskotekach Kobiety nie zakładają latex bo nie które uważają że latex ma zostać w domowych pieleszach jako miła odmiana w łóżku .Nigdy nie widziałem dziewczyna chodzącej po mieście w latexowe ciuchy szczerze .

A tak szczerze od czasu jak zacząłem się interesować latexem i fetyszem bawię się w projektowanie takich ubrań z latexu , po nie kąt myśle że końcu znajdę taką Kobietę która lubi latex i pomoże mi rozkręcić mały interes ,która będzie moją modelką i ukochaną

Gość poszukaj na jakims
portalu typu fetish czy bdsm wsrod tych ktore lubia rzadzic. po ulicach w tym nie laza, bo to powietrza nie przepuszcza i jest pot i smrod. Juz lepsza skora jest.

Gość poszukaj na jakims
portalu typu fetish czy bdsm wsrod tych ktore lubia rzadzic. po ulicach w tym nie laza, bo to powietrza nie przepuszcza i jest pot i smrod. Juz lepsza skora jest.