Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinka222

coś mi jest...

Polecane posty

Gość halinka222

ewidentnie jedtem w ciąży, chodze do ginekologa ale wciaz co miesiac mam krwawienie 5 dniowe... czy to możlwe? gineklog twierdzi że to nie zagraża ciąży po badaniach. miałyście tak?

Gość nie za bardzo rozumiem-
lekarz potwierdzil, że jesteś w ciąży?

Gość skoro jesteś......
w ciąży i krwawisz co miesiąc - tłumaczenia lekarza cię nie przekonują to idź do innego oub nawet do kilku albo jeszcze go zmień bo zaufanie jest bardzo ważne

Gość kashaaga
potwierdził, test też wyszedł pozytywny wczesniej, dlatego poszłam do lekarza. ale nie to ze jestem w poczatkach ciąży bo to już 23 tydzień

Gość kashaaga
pójde chociaz na jedna wizyte do innego. nie obawiam sie ze jestem w ciazy bo to po mnie widac ale obawiam sie ze jest cos nie tak, pomimo tego ze lekarz mnie uspokaja. w końcu plamienie podczas ciąży nie wróży nic dobrego;/

Gość a ile masz lat?
W jakim jesteś wieku? Miałaś problemy z zajściem w ciążę, torbiele? Mi ginekolog powiedział,że niestety po 30 często występują krwawienia...

Gość kashaaga
jestem młoda, mam 21 lat, to moja pierwsza ciąża. zawsze kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia i dopiero teraz zaszłam w ciąże (az bylo to dla mnie dziwne), narzekałam na ból jajników, pierwsze tyg ciazy tez byly bolesne, czasem mam jeszcze takie dni, no i bardzo cierpialam podczas miesiączki, nigdy nie leczylam sie na nic, mam nadrzerke i mialam jakies zapalenie, ale po pojsciu do panstwowego lekarza z moimi problemami (bolace jajniki, miesiaczki) cos tam mi odpowiedziala wredna babsko ze az lzy mialam w oczach. potem nie mialam czasu, az tak mi to nie doskwieralo. teraz lekarz nie mowil ze ciazy cos moze zagrazac... ;/

Gość kashaaga
a ile masz lat? -- pytanie do Pani/Ciebie - krwawienie po 30-tce wystepuje tak cyklicznie, co miesiac? jak u mnie? przez co moze byc to spowodowane? i jak to moze ciazy zagrozic?

Gość Karierowiczka inaczej..;)
Ja przy drugiej ciazy krwawilam regularnie co miesiac,az do 35tc.Lekarz mowil ze to sie zdarza nie i ze sa to krwawienia nie zagrazajace ciazy,ale trzeba byc jednak czujnym i czesciej niz zwykle robic usg,powiedzial tez,ze przy takich ciazach gdzie wystepuje miesieczne krwawienie,nalezy ograniczyc badanie ginekologiczne do minimum.

Gość a ile masz lat?
Ja mam krwawienia co ok. 3-4tygodnie właśnie w czasie kiedy powinnam mieć okres... idź koniecznie do innego ginekologa-ja od 6 tygodnia biorę luteinę i teraz duphaston na podtrzymanie.

Gość kashaaga
no mnie tez powiedział ze bedziemy regularnie robic usg by upewnic sie ze jest wsztstko w porzadku ale zebym sie nie obawiała

Gość karmazynowy błazen
Autorko a ponoć masz 19 lat,w czerwcu ślub i dziecko dopiero w planach? Zapomniałaś nicka zmienić prowokatorko.

Gość kashaaga
"jakiś wybryk natury. czyta w myślach"