Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bombelkowaaa

dla kogos kto ma dobry dobór słów i wyobraźnię

Polecane posty

Gość Bombelkowaaa

otóż.. potrzebny mi jest cytat .. nie jestem zbyt dobra w tym więc proszę o pomoc.. chodzi tu o ulożenie słów , odpowiedni dobór . O tym że czlowiek ucieka przed miloscią broni sie jak cholera a ona i tak go dopada wkońcu . Prosze o pomoc!!!

Gość takisobiegość
może coś w ten deseń bo nic innego nie przychodzi mi do głowy półki co :P Los czasami rozdziela bliskich sobie ludzi, żeby uświadomić im, ile dla siebie znaczą. - Paulo Coelho

Gość takisobiegość
jakiś wierszyk mam jeszcze ;) Zaczekaj! nie biegnij tak szybko. Przed czym uciekasz? Miłości nie uciekniesz. Ona jest mistrzem zabawy w chowanego. Wszędzie cie znajdzie. Wszędzie dopadnie. Nawet tam, w tym twoim świecie pełnym imaginacji i tych twoich złudzeń, które rzeczywistości nie widziały na oczy. Nie udawaj, że nie chcesz, naiwna! Przeciez twoje spojrzenie mówi samo za siebie. Te puste szczere uśmiechy, które jakby z nieba spadły.. z nikąd, do nikogo. Ciągle nieobecna! Nie zaprzeczaj. Choć raz nie udawaj, że nie czujesz.

Gość takataaaa
raczej chhodzi tu o swoje słowa , a nie wierszyki .. zle jją jakies gościu zrozumiano