Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aga86G

chce oddać dziecko...

Polecane posty

Gość szesc i pol
a co zlego w tym, ze autorka chce oddac dziecko? wiecie, ile par stara sie o nie bezskutecvznie? Jesli realistycznie podchodzi do tego, co zaszlo, a nie moze cofnac czasu, to chyba rozsadnym bedzie oddanie dziecka, szczegolnie noworodka do adopcji, bardzo wiele par na to czeka. Dzieki temu zapewni dziecku nowonarodzonemu lepszy start w zyciu, a 3-latka nie bedzie w gorszej, niz jest teraz, sytuacji.

Gość literówka jest
ktosiek133- Nie widzisz że ona już zadecydowała, tylko rozgrzeszenia szuka na kafeterii.

Gość literówka jest
I ja jestem w stanie zrozumieć ludzi którzy decyduja sie na taki krok, ale tylko wtedy kiedy maja sytuacje bez wyjscia, a tutaj takiej nie widze. Kobieta wiele może ale nie chce.

Wiele ludzi na świecie wszystko by oddało za dziecko...Jeśli te dziecko ma się urodzić i cierpić,nie mieć co jeść chodzić obdartym to napewno lepiej będzie jeśli trafi do jakieś rodziny ,która pokocha to dziecko i zapewni mu byt.Polska jest krajem nie przychylnym do pomocy ludziom...takie ośrodki jak pomoc społeczna rzucą Ci 160 zł i masz się z tego cieszyć.Tak akurat jest w moim przypadku.Mieszkam sama z 2 letnim dzieckiem w wynajetym mieszkaniu ,nie pracuję.i to co pomoc społeczna mi zaoferowała to marne 160 zł.Napewno nie jest to łatwa decyzja ale ja sobie nie wyobrażam teraz urodzić drugie dziecko na cierpienie dla nas i dla niego ...

Gość UWAGA ! UWAGA! UWAGA !
Moja znajoma oddała synka i trafił do rodziny która go wykorzytywała seksulanie, tz matka adopcyjna.

Gość Mama adopcyjna
2 lata temu poznalam dziewczyne, ktora tez byla w trudnej sytuacji. Bez pracy, z długami i w drugiej ciąży. Tata tego dziecka nie chciał go. Kazał "usunąć bekarta" ale było już za późno bo była już w czwartym miesiącu. Urodziła. I powierzyła piecze mnie i mojemu mężowi. Wszystkie sprawy sądowe już za nami. Ten chłopiec jest największym cudem, jaki zdarzył sie w moim zyciu. Tak długo czekałam na niego. Kocham go z całych sił i bez zastanowienia oddalabym za niego swoje zycie. Robię wszystko żeby był szczęśliwy, uczymy go z mężem życia. Mogła zabić, mogła porzucić, mogła skrzywdzić, ale okazała sie być mądra kobieta i znalazła dziecku, którego nie mogła i nie chciała zatrzymać wspaniałych rodzicow. Zrób to samo jesli nie mozesz zatrzymac dziecka. To nie przestępstwo, to wyraz dojrzałości.

TYLKO, ŻE NIE KAZDE DZIECKO TRAFI DOBRZE.

Gość Mama adopcyjna
Wiesz, dzieci, które wychowują sie w swoich biologicznych rodzinach, tez nie zawsze "trafiają dobrze".

Zdaję sobie z tego sparwę.

Gość Bożena11
Proszę rozwazyć oddanie malenstwa do adopcji ze wskazaniem. My jesteśmy małzenstwem z kwalifikacjami na rodziców adopcyjnych, własnie szukamy dziecka do adopcji , prosze, zgłoś się do nas adres: bozena15@poczta.onet.pl czekamy!!!

Gość ANEŻOB11
łoj bożen ka, bożenka :)

Gość anitta12
Aga86g chetnie wezme to dziecko

Gość gość
ja mogę się zając Twoim dzieckiem

Nie bój się goooo ! W sądzie wywalczysz testy DNA i wtedy już żaden kumpel, znajomek mu nie pomoże, będzie musiał zrobić !!! Moja sąsiadka wychowuje 3 dzieci sama, mieszkają w jednym pokoju, za ściana stara babia, daje radę ! Wywalczyła alimenty i ma prace manualne w domu, nie zarobi dużo, ale zawsze to coś, poza tym, Ty wiesz ile jest instytucji ? Tylko trzeba ich ścigać, bo kasę z podatków biorą to i płacić muszą na takich jak Ty i nie ma zmiłuj, WALCZ !!!