Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariatereska

złapany na.....

Polecane posty

Gość mariatereska

Z mężem jesteśmy dziesięć lat po slubie On ma tylko matkę i siostre starą pannę, od początku nasze stosunki były napięte, traktowały mnie jak intruza który odebrał im jedynego mężczyzne. Pomimo próby wieloletniej udawania i pozorów postanowiłam odciąć się od nich dla dobra naszego i ich. Dochodzi do tego mniej kłótni i chorych sytuacji... Jak mąż ma ochotę to spędza z nimi czas zawozi wnuki itp. Zmierzam do tego że jego siostra ostatnio przyjechała do matki mąż całe 2 tygodnie spędzał z nimi czas codziennie , mnie odstawił na bok ( tak się czułam ) i w sumie miałabym to w nosie gdyby nie fakt że mnie okłamał ( dowiedziałałam się od córki). Może to kretyńskie ale doprowadziło mnie do szału!!!! Mój łaskawy mąż pożyczył swojej siostrze uwaga moje kalosze:-))))) Zaczęło lać ja szukam gumowców pytam się w domu czy ktoś je widział on udaje że nie ma pojęcia gdzie są!!!!! W końcu córka mi mówi że ciocia poprosiła tatę żeby dal jej moje kalosze ale tak żebym o tym nie wiedziała i ten baran wziął i jej dał nie pytająć mnie o zgodę. Wiem niby to idiotyczny powód ale poczułam się strasznie oszukana , gdzie lojalność małżeńska itp. skoro nie stać ją żeby do mnie zadzwonić i się zapytać to po co pożycza??? może sobie kupić strasznie się zawiodłam on uważa że się czepiam i kto ma rację??????????????

Gość musgruszkowy
ale bym się wkórwiła,jak można chodzić w cudzych butach

Gość ewewretr
a ile ona ma lat, ze wg ciebie to stara panna? zrseztą lepiej byc starą panną niz zalosną zdesperowaną malzonką, ktorą mąż ma w dvpie

Gość mariatereska
dokładnie mówię mu że to nie chodzi o buty ale o fakt że za moimi plecami bez mojej zgody pożycza moje osobiste rzeczy jak tak można !!! po tym fakcie wszystko we mnie runęło:-(((( w takim razie ile ja dla niego znaczę skoro daje się wmanewrować w takie sytuacje .... a to tylko głupie kalosze

Gość BÓG HONOR OJCZYZNA
napięte stosunki zwykle wynikają z braku chęci zrozumienia drugiej strony One traktowały cię jak intruza, a ty jak je traktowałaś?

Gość mariatereska
40 lat i pępowina z mamusią nieodcięta jeszcze tylko kota im kupic i komplet gotowy:-))) w tej sytuacji wybieram rolę zdesperowanej żony:-)))

Gość mariatereska
Ja kazde święta szykowałam obiadki niedzielne i trele morele one wiecznie niezadowolone podkreslające na każdym kroku a .... jak ciebie nie było to mi plecy masowal, nakrywał kocem,itp. itd eh szkoda slow kontaktów im nie zabraniam ale sama przestałam zabiegać bo i tak tego nie doceniały

Gość waaritka133333
Chyba bym jaja urwała jak tak można

Gość waaritka133333
oddała je przynajmniej?

Gość mariatereska
Oddała przyniósł je na drugi dzien ale ja powiedziałam że może je z powrotem jej oddać ja już ich nie założę

Gość lol77
Według mnie twój mąż ma rownież nieodciętą pępowinę sory ale jak mój brat wkręcał by mnie w taka chorą sytuację to zawsze stoje murem za mężem no chyba że zdrowie albo życie byłobu zagrożone !!! skoro tak stawia sprawę to wazniejsze dla niego samopoczucie siostry niż twoje i tyle chociaz taka głupia sprawa lol