Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no gdzie oni sa!

gdzie znlezc porzadnego faceta?!

Polecane posty

Gość no gdzie oni sa!

nie chce jakiegos dupk a, chama ktory ma w glowie siano. Nie oczekuje ksiecia z bajki, ale chce jakiego kulturalnego, odpowiedzialnego, schludnego i milego, ktory ma cele, marzenia. Czy to wiele? Dlaczego 99% facetow ma go.wno w glowie :( tylu ich poznalam, ale kazdy spotkanie za spotkaniem raczej mnie do siebie zniechecali. Zaden nie sprawil ze z dnia na dzien zachwycalam sie nim bardziej. Jeden przez cale spotkanie gapil sie na sztuczne cycki babki przy stoliku obok, tlumaczac ze ja mam bardzo ladne jedrne okraglutkie ale sztucznych jeszcze nie widzial. Jeden chyba nie mial szczoteczki do zebow i ubieral skarpetki ze snoopiego. Gdzie sa mezczyzni, prawdziwi tacy.....

Gość soldat de fortune
ja jestem facetem który ma marzenia i cele tylko że za cienki w uszach jestem aby te marzenia i cele zrealizować

Jest ich pełno , oczywiście prawie wszyscy zajęci ale sam znam kilku wolnych (nie mam na myśli mnie samego)

Gość jillleboom
wszyscy sa tacy sami

Gość Jan Anioł Trzynasty
nie ma, nie ma, nie ma

Gość Franuś@
Oj będziesz miała trudno kogoś znaleźć z twoim języczkiem i tokiem myślenia. Bynajmniej tu po takiej twojej wypowiedzi nie wiem czy taką osobę poznasz szybko. Ogólnie do kobiet nic nie mam lecz do tego w jaki sposób ty starasz się kogoś znaleźć.

Gość no gdzie oni sa!!
jaki jezyk, jezeli robie bledy jezykowe to przepraszam, konczylam szkole w belgii i polski bym mi na nic. Wiem franus, ze ciezko znalezc nie-chama, ty akurat jestes cham, wiec nie omieszaj swojej skromnej osoby. Nie wymagam duzo, nie moge takiego spotkac, moze sa jakies miejsca gdzie oni przebywaja, gdzie mozna ich spotkac;( Wrocilam do Polski a tu nie ma zadnych, w BE tez nie ma w RPAzapewne tez

"tlumaczac ze ja mam bardzo ladne jedrne okraglutkie ale sztucznych jeszcze nie widzial." po co chwaliłaś się z cyckami ?

Gość rozumiem, że można poznać
z 3 ..góra 4 facetów takich o jakich piszesz..no może 5 jak ktos ma pecha, ale 99%??? TO kurwa wszystko świadczy, że z tobą jest coś nie halo :O

ona jest naprawdę jakaś sfrustrowana i nie dziwie się że tylko najgorszy sort się chce z nią zadawać (w wiadomych celach)... może poszukaj w egipcie :D

Gość no gdzie oni sa!!!
nie, to on mi tak powiedzial, chociaz ich nie widzial, ja tam ich nie oceniam, jeden mi sie niepodoba bo ma blizne

Gość rararararomama
faceci to idio;ci. i nie 99% tylko100% (:

Gość rararararomama

Gość rararararomama

Gość yyyyyyyyyyyyyyy122yyyyyyy
a co za ciota siedzi na forum dla kobiet, moze nam powiesz :)

Gość tochhay
gykan toch goe nederlands :P ja, ?

"a co za ciota siedzi na forum dla kobiet, moze nam powiesz " a jak myślisz ?

mannen zijn zo massa stom, ehh zie t toch xd

als gy wil echte man vinden je moe terug nr belgie gaan, want in polen wonen stomme mannen znder cultuur en geld :P belgische mannen zijn meer in alle vakken danku wel, succes in e toekomst