Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość REDLIPSTICK2112

Znowu go nia ma:(

Polecane posty

Gość REDLIPSTICK2112

Mam 18 lat.Miesiączkuję od 12 roku życia.Moja nieregularna miesiączka zaczęła się ze dwa lata temu.Raz nie miałam jej przez dwa miesiące..Towarzyszyła temu również suchość pochwy.Potem wszystko wróciło do normy.Ta norma trwała miesiąc..Moje cykle trwały powyżej 40 dni.Potem znowu miesiąc nie było okresu.Znowu norma przez kilka miesięcy.Rok temu zaczęłam się odchudzać.Z 49 kg schudłam do 41 przy wzroście 160 cm i miesiączka zanikła w czerwcu.Próbowałam ją wywołać "domowymi sposobami".Bez efektów.Wzięłam się w garść i przy wadzie ok.48 kg-czyli 21 maja 2012 roku dostałam okres-szok! ;D Przez ten rok znowu byłam "sucha jak wiór" a na początku maja wrócił śluz i był w większych ilościach.Przed tym ostatnim okresem nie czułam bólu podbrzusza.Jedynie piersi bolały i jajniki rano tego dnia co miałam dostać.Teraz czekam na miesiączkę której nie ma właśnie od 21 maja.Znów śluzu jak na lekarstwo tzn.jest ale tylko na papierze toaletowym a na majtkach ani śladu.18go lipca trochę go poleciało na bieliznę..ale nadal sucho.Co jest?Dlaczego wciąż go nie dostałam?;( Wczoraj strasznie bolał mnie lewy jajnik..HELP!

Przestań się odchudzać, zacznij się porządnie odżywiać, idź do psychologa, idź do ginekologa.

dziewczyno z czego ty się odchudzasz? jeśli chcesz sobie wyniszczyć organizm to jesteś na dobrej drodze. nie dostajesz miesiączki bo organizm masz zbyt słaby i sama natura na to nie pozwala. zacznij o siebie dbać.