Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahds;lahcd;pshdpds;

chyba jestem chora psychicznie :D

Polecane posty

Gość ahds;lahcd;pshdpds;

gość się żali, że jest zmęczony robotą i to po nim widać, więc zaprzeczyłam, bo ja tego nie widzę, on mi odpisał: "oczywiście", a mnie chuj strzelił, bo odczułam to bardzo ironicznie i pretensjonalnie. odechciało mi się z nim gadać, czy tylko ja to tak odbieram? waszym zdaniem to było neutralne? :o

Gość ahds;lahcd;pshdpds;
no właśnie chyba w mojej psychice, bo strasznie mnie to uderzyło :D chociaż pewnie oceniłam po sobie, ja słów typu: "jasne/oczywiście" używam wtedy jak chcę żeby ktoś się zamknął, niby przyznaję mu rację, a swoje wiem. boże, jaka ja jestem pierdolnięta 😭

Gość cwana sarna
nie przejmuj się, ja też jestem nieźle pierdolnięta :D Ale mi dobrze z tym, bo wpadam czasami w takie stany bardzo szybkiej pracy umysłu i potrafię błyskawicznie załatwić masę rzeczy :D Nas, zajebistych, jest mało :D

no gość nie chciał negować Twojego zdania, wyraziłaś je i już chyba co nie? :P

Gość ahds;lahcd;pshdpds;
w sumie ja mam wiele takich tekstów, podobnie jak: "mówiłem ci już", dostaję padaki, bo czuję że ktoś mnie właśnie zbeształ słownie, facet ma ze mną przejebane :D cwana sarna, rozbawiłaś mnie, ale masz rację, a tacy też są potrzebni :D

Gość ahds;lahcd;pshdpds;
chyba wolałabym, żeby przyznał mi rację i w tym cały problem :D:classic_cool:

Gość cwana sarna
Hehe, ostatnio koledzy Arabowie z Danii do mnie przyjechali do Niemiec i spaliliśmy dobry hasz, rozmawialiśmy i lataliśmy po sklepach i na koniec jeden z nich, ktorego dopiero pierwszy dzien znalam, powiedzial mi, że mam śmieszną gadkę :P To da mnie komplement, od tego jestem, żeby rozprzestrzeniać banana na buzi :D Don't worry, don't cry, make chill and fly :D