Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koka145

Jak go zdominować ??? Pomocy !!

Polecane posty

Gość koka145

Znam go 4 miesiące chce żebym go zdominowała i widze że strasznie go to kręci ale ja nie umiem :/ w ogóle nie potrafie przejąć inicjatywy peszyłabym się gdybym miała go rzucać na łóżku i lac po tyłku... No ale postanowiłam się przemóc ale jak to zrobić >???? Chce go spiąć kajdankami i co dalej ?? Zrobić mu loda i ? Usiąć na nim potem i ujezdzać ? Nie mam pomysłu niech ktoś mi napisze jakiś scenariusz, tylko żadne przebieranki ani lanie pejczem bo bym się za bardzo peszyła przebierając się w jakąś dominę ...

Gość popytaj na
klimatycznych forach typu sadomania.pl itp. Tam Ci podpowiedza o co w tym chodzi i jak obudzic w sobie taka domine

lej go po twarzy, oni to lubią. Raz byłam z takim dziwakiem, co to go łańcuchami trzeba było wiązac bo inaczej nie doszedł. A ja już podziękuje za takie znajomości

Gość może weź kajdanki
przykuj go do łóżka , tak,żeby leżał na brzuchu , zakryj mu oczy i późnij wsadź pięść w odbyt :D odechce mu się dominacji :classic_cool:

Gość dsadsadsa
możesz mu zwalić konia dupą . Nie wiesz jak to sie robi ?

Gość anonimowaaaa
spoliczkuj go, zwymyslaj, kaz mu kleczec, usiadz mu na twarzy, wymyslaj mu rozne kary za byle co, kaz mu mowic do Ciebie Pani i zaopatrz sie koniecznie w instrumenty typu pejcz, szpicruta, po plecach po rekach go tym lej i kaz mu liczyc razy i dziekowac.:d

Gość Szaletta
zapnij mu klamerki na sutkach. poważnie-to zerowy wysiłek a się będzie czuł dokładnie tak jak chce