Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelka2407

zez u dziecka

Polecane posty

Gość Amelka2407

Moja corka ma 2 latka od pewnego czasu zaczslo jej uciekac oczko lewe do srodka.jestto to tymczasowe.dodam ze jej ojciec mial wade wzroku w dziecin.moze znajde tu mamy z takim problemem

Gość selicidao
moze najpierw znajdz okuliste:O

Gość Amelka2407
To chyba jasne i logiczne ze znajde ale pytam sie o innych doswiadczenie

Gość jnhjhlk
Mojej córce działo się to samo w wieku ok. 2 lat teraz ma prawie 4 i wzrok ma dobry ale radzę udać się do okulisty.

Gość Amelka2407
Wiem zw to podstawa.szukam mam ktore mialy ten problem.jak sie zaczal objawoac jakie sa metody leczenia.i nie radzcie juz mi ze do okulisty bo to wiem!!!

Gość dsowiadczona
u mnie rowniez wykryto zeza jak synus mial 2 latka.Przygladalam sie zdjecom i mozna to juz bylo zauwazy jak skonczyl roczek ale nikt niie zworcil na to wekszej uwagi.Do 5 roku mamy zakladac okularki,jak nie pomoga to w wieku 5 lat operacja na oczy.Mysle ze skonczy sie tym najgorszym,synus nie chce zakladac okularow.

Gość QwertyEee
Witam Mam to samo tylko ze u mnie jest rownież z tym problem mnie ucieka lewe oko nie trzeba sie przyjrzeć zeby to zobaczyć i syn tez to ma... U nas w rodzinie juz taka uroda :-/

Gość Amelka2407
A czy pojawil sie nagle czy stopniowo i czy zezowal non stop.jak wyglada w ogole badanie dwulatka moja mala nie mowi za wiele a potrzebna jest komunikacja przy badaniu

Gość dsowiadczona
powiekszal sie stopniowo.teraz jest bardzo widoczny,mam wrazenie ze stnal juz w miejscu.ne musi dziecko mwoic,lekarz bada laserowo przez takie smieszne urzadzenie.Badanie nie boli.

Gość Amelka2407
Wlasnie sie obawiam pogarszania a moge jeszcze zapytac ile w sumie trwal ten proces