Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o8i327648o23rhgl

Mój chłopak napisał dziś swojej przyjaciółce...

Polecane posty

Gość o8i327648o23rhgl

że spotyka sie ze mna od jakiegoś czasu i wysłał jej moje zdjęcie. Ona mieszka za granicą więc mają kontakt tylko za posrednictwem internetu. No wiec wysłał jej moją fote i napisał "nie jest miss polski ale się swietnie dogadujemy co mnie bardzo zdziwiło". Noooo zabolało mnie to troche :/ Pisze to bo musiałam się komuś wygadac :/

Gość Ja który dzis już wie
Sory ale wygląda na to że nic lepszego nie znalazł i znalazł sobie na jakiś czas przystań, żeby nie być sam:(

Gość o8i327648o23rhgl
Własnie tak się poczułam, dlatego mi tak przykro :(

Gość nieogladamgim
tez tak mysle.ale moze lepiej ze juz o tym wiesz:(

Gość 1212@34
pokaż fote :)

Gość mumiaaaa
No nie wiem, skoro sie z toba spotyka to znaczy ze mu sie podobasz. Mysle ze moze wie ze sie kolezance nie spodobasz i tak napisal?

Gość dsfss
Nie obrażaj się tak szybko i nie bierz tego tak bardzo do siebie. Sama zobaczysz, że w życiu najważniejszą sprawą w związku jest dogadanie się. A może miał kiedyś dziewczyny ala miss i nic z tego nie wychodziło, bo trudno było im się porozumieć. Może przyjaciółka była przyzwyczajona do pustych lasek, ale długonogich itp. Może dlatego zaznaczył, że Ty jesteś normalna, a nie jakaś sztuczna lala. Faceci są wzrokowcami. Wpierw wybierają dziewczyny, które się wyróżniają wyglądem, a potem szukają normalniejszych dziewczyn, które są naturalne i z którymi można normalnie porozmawiać.

Gość mj,uiluylyflf
co to za facececik? Za kogo on sie uwaza ze robi takie cyrki!!?? Wysyla twoje zdjecie jakims lalka zeby cie oceniali? A wczesniej ostrzega ze nie jestes zbytnio urodziwa bo sie ciebie wstydzi? Woli tamta laske od ciebie. Dziewczyno jak ty sie na to godzisz? A czy on pokazal ci zdjecie swojej przyjaciolki?

Gość kora82
Jeny no to zadbaj o siebie. Pewnie jesteś lekko przy tuszy. Wiec zacznij się odchudzac, jakiś fitness uprawiać. Moze zmien fryzurę kolor włosów. No chyba ze nie zależy Ci na tym chłopaku to olej. Ale z drugiej strony powiem Ci ze jeśli chłopak znajdzie lepszy model od Ciebie to na bank Cie zostawi. Zastanów sie czy warto to ciągnąc. Mam taki przyklad kumepl byl laska 2 lata (zawsze mi mówił ze średnio z wygładu ona mu się podoba) nadarzyła sie okazja jakaś piekność postawila nogi na jego drodze i odraz rzucil swoja dziewczynę bez zastanowienia. Co sie później okazało pieknosci tez ten kumpel sie odwidzil i zostawila go po 2 mieisacach bycia razem. Na szczęście byla dziewczyna zmadrzala i tego kumpla juz 2 raz nie przyjela

Nie uważam, żebyś miała się czym przejmować. Skoro jest z Tobą, to już nie może mieć przyjaciółek? Ja jestem w związku od kilku lat, a nadal mam przyjaciela jeszcze z czasów liceum. Teraz on mieszka daleko, więc kontakt też mamy tylko przez neta lub tel. Znamy się kopę lat, i nie widzę powodu dla którego miałabym zerwać znajomość z nim. Bo mam faceta? A komentarz Twojego chłopaka do zdjęcia odebrałabym jak najbardziej pozytywnie. Myślę, że lepiej się dogadywać z facetem niż być tylko lalą do pokazywania kumplom. P.S. Po jakiego grzyba sprawdzałaś jego telefon???

Gość dck
mała13, wracaj do podstawówki uczyć się czytania ze zrozumieniem... boshe

Gość Jozef i na
Dobrze a odpowiedz sobie szczerze. Jestes miss Polski?

mała13: Przecież nie jest problemem, że ma przyjaciółkę tylko, ze wysłał jej fotę swojej dziewczyny jeszcze uprzedzając, żeby się nie wystraszyła. Kiepsko jak własny facet takie rzeczy pisze. Sam pewnie nie jest Adonisem, ale autorka przynajmniej nie rozsyła jego fotek w świat z uprzejmym uprzedzeniem, ze nie jest zbyt atrakcyjny...

Gość Jozef i na
Ej no nie przesadzajcie, pzreciez nie napisal ze jest brzydka, tylko, ze nie jest miss Polski. I dlaczego niby mialby nie pzreslac swojej kolezance zdjecia dziewczyny?

Gość spkojnie da radę
Kpicie sobie chyba. A ja właśnie chce być miss polski dla faceta. I jeśli mam nie być, to nie chce mi się głowy nim zawracać. Chce czuć się dla niego najpiękniejsza i najwspanialsza. Po co mi partner, który będzie mnie dołował. Mam cały związek sobie wmawiać, że to nic, że on patrzy na inne z większym podziwem. Jak to nic? To ważne! Mam prawo do bycia dla tego, który jest dla mnie tym jedynym i najprzystonjejszym również tą naj. Czemu autorka miałaby sobie to odbierać?

Gość Jozef i na
Moze dlatego, ze jak to pierwsze zauroczenie mija to wtedy czlowiek zaczyna widziec tez wady w innym. Ja nie chce by ktos byl ze mn adlatego, ze jest zaslepiony i chodzi mu tylko o wyglad. Bo czlowiek z czasem brzydnie niestety a takie cechy jak wspolne tematy, dopasowanie sie charakterem sa o wiele trwalsze.

Gość spkojnie da radę
Ważne są te dwie sprawy i wygląda i charakter. I żadna mniej lub bardziej. Nie uważam, żeby miało sens bycie z kimś kto nam wizualnie nie odpwiada tylko ze względu na charakter. Tak samo jak tylko ze względu na wygląda, kiedy charakterem się nie dopasowaliśmy.

Gość Jozef i na
Ale dlaczego wizualnie nei odpowiada. Gdzie on napisal, ze dziewczyna mu sie nie podoba? On napisal, ze dziewczyna nie jest miss Polski, i faktycznie nie jest.

Gość szzzzzuszzzii
czy on się przypadkiem ciebie nie wstydzi ? ...

Gość spkojnie da radę
Przecież to nie miało być w dosłownym znaczeniu. Tylko właśnie domyślnie, że z wyglądu jest bardzo kiepsko :o