Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczor donalt

umówiłam się z nowo poznanym facetem na piwo i boję się że mnie zetnie z nóg.

Polecane posty

Gość kaczor donalt

piwo, bo facet już dawno mnie ściął, ale z tym umiem jeszcze walczyć. piwa nie piłam już w chuj czasu, więc dla wprawienia głowy napiłam się dzisiaj desperadosa i prawie śpię na klawiaturze! :o co będzie jak jutro jebnę głową prosto do kufla? przecież nie wezmę sobie soczku kiedy on będzie wciągał warkę, lecha czy inną perłę. o boże, jaki wstyd 😭

pójdę z tobą, schowam się pod stołem, a ty mi ukradkiem będziesz odlewac to piwo

Gość zamów bezalkoholowe
i niczym się nie martw.

Gość asot
2kc nie zapomnij

nie przesadzaj weź sobie mleko nie ważne co pijesz,nie każdy toleruje alkohol,przyzwyczajenia takie,powiedz prawdę że zazwyczaj nie pijasz żadnych trunków

Gość kaczor donalt
ja chciałam na spacer, a on musiał się z pubem dorzucić, co za niefart :classic_cool: wezmę małe, może to przetrwam :classic_cool: problem jest taki, że ja pijam sporo, ale wódy, od piwa odzwyczaiłam się już dawno, więc potrafię nawalić się jednym desperadosem, przy czym flacha wódki średnio mnie rusza :o

Gość kaczor donalt
nie oddam, musiałabym się depilować, a nawet mi się nie chce, trawnika facetowi nie pokażę, bo bym spłonęła ze wstydu :classic_cool:

Gość kaczor donalt
sam jesteś prowo 😭

nie przesadzaj weź sobie mleko nie ważne co pijesz,nie każdy toleruje alkohol,przyzwyczajenia takie,powiedz prawdę że zazwyczaj nie pijasz żadnych trunków

Gość Jak widzę
Perła !!!!! widzę ziomalkę :)

Gość kaczor donalt
perła jest git, piłam sporo trzy lata temu :classic_cool:

Gość kaczor donalt
prawik, myślałam o tym, ale nie będę się poświęcać skoro gość i tak nie zamoczy, nie jutro, nie pojutrze, nawet nie za tydzień to niech sobie rosną jeszcze :P

Gość zamów sok pomarańczowy i już
to nie pij piwa, powiedz, że bierzesz antybiotyk i zamów sobie soczek, czy wodę jak zwierzęta ;)

Gość kaczor donalt
dobry bajer z tym antybiotykiem! czemu ja na to nie wpadłam!

Gość kaczor donalt
prawiki na kafetełe zawsze krążą wokół dwuznacznych określeń, nigdy nie przestanie mnie to zadziwiać :classic_cool:

Gość topik nacechowany erotycznie
krążą nie tylko koło tego :classic_cool:

Gość kaczor donalt
chociaż zapomniałam, że ja dziewica na wieki, więc właściwie mam ten sam syndrom :o

Gość kaczor donalt
właśnie muszę to przemyśleć, jeśli dermatolog przepisuje antybiotyki to byłoby git, bo facet wie że mam problemy ze skórą to by to łyknął. ale dermatolog leczy chyba tylko kremami 😭

Gość zamów sok pomarańczowy i już
owszem, dermatolog przepisuje np. Tetralysal, poczytaj sobie ulotkę :) ale czy musisz mu się spowiadać od razu na co bierzesz?

Gość kaczor donalt
nie muszę, ale muszę być za to przygotowana na 100% gdyby nagle zebrało mu się na wywiad diagnostyczny :classic_cool: dziękuję, bo pomimo problemów skórnych nigdy u dermatologa nie byłam, więc nawet nie wiedziałam, że przepisuje takie rzeczy. z tym reddsem też kombinowałam i w ostateczności pójdę w reddsa, najwyżej mi pęcherz siądzie w drodze powrotnej, ale lepsze to niż żeby facet musiał mnie nieść do tramwaju :classic_cool:

a nie możesz po prostu powiedzieć, że nie masz ochoty na piwo? co to za wymyślanie wymówek? trochę to idiotyczne