Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonely girl 11111

czy to ciaza???????pomocyyyyyyyyyy!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lonely girl 11111

cze dziewczyny ostatnio bo tydzien temu kochalam sie bez zabiezpieczenia a tak wogole nie pamietam kiedy to bylo.zrobilam wiec testy negatywne.jednak od 2 dni pobolewaja mnie piersi po bokach przy dotyku i czuje ze sa pelniejsze.chce mi sie brdzo spac i spie w dzien. nie wiem co to moze byc:( martwie sie .na podsatwie okresu nic nie wywnioskuje bo zawsze sie spoznia.ogolnie jestem bardziej zmeczona no i te piersi i duzo bialego sluzu ale jestem po infekcij wiec sie nie martwie.ale blagam dziewczyny czy to moze byc iaza?????? zadnych innych objawow nie mam.mam plaski brzuszek i nic tam nie czuje

Gość dsowiadczona
a kiedy mialas ostatnio okres

kiedy mialas okres i ile sie spoznia? moze to przez stres i infekcjie sie poznia. powtorz test za tydzien albo idz na bete

Gość lonely girl 1111
zawsze sie moj okres spoznia i to nawet bardzo ale zawsze sie badalam i mam wszystko ok.moj ostatni byl 31 maja ale to nie jest u mnie oznakiem ciazy bo ja mam okresy co 5 miechow. co to moze byc

Gość QwertyEee
Masz okres co 5miesiecy hmmmmmmmmmmm

Gość wracaj do domu
a ty u weterynarza byłaś, że powiedział ci, że okres raz na 3 miesiące to ok? Nie wiesz kiedy miałaś ostatni okres, nie wiesz chociażby w przybliżeniu czy to był czas płodny, po tygodniu od stosunku robisz tes... Ty masz 12 lat czy ile?

Gość wracaj do domu
i na dokładkę sądzisz, ze po tygodniu masz jakiekolwiek objawy ciążowe i rosnący brzuch :D:D:D

Gość lonely girl 1111
do wracaj do domu nie nie mam 12 lat.ale po twoich wypowiedziach sadze ze to ty masz tyle niestety.Zadalam tylko normalne pytanie wiem ze po tygodniu od stusunku brzuch nie rosnie a co do moich przerw miedzy okresami to tak mam i tyle .ostatnia mialam 31 maja wiec niedawno patrzac na moje odstepy w czasie.a pozatym ciezko pracuje i mam duzo stresow.a w sprawach biznesowych czesto tez latam samolotami nawet bradzo czesto.wiec to dlatego sie tak przesuwa.niektorzy tak maja.a ty jak nie masz o niczym pojecia to sie nie wypowiadaj bo ja o glupie odpowiedzi nie prosilam tylko odpowiedzi ludzi na poziomie. dziekuje