Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariatuncio

Piersi koleżanki

Polecane posty

Gość mariatuncio

Moja koleżanka z pracy nosi za duże staniki, jak ją poznałem to mi się nie podobało. Pewnego dnia przez przypadek zauważyłem jak schylała się do dolnej szuflady i oczom mym ukazała się jej pierś, a że stanik był zdziebo za duży to zibaczyłem sutka. Najarałem się i od tamtej pory baczniej ją obserwuję w dni, kiedy ma bardziej odsłonięty dekolt, bo przy nachylaniu widzę sutka lewego lub prawego.

Gość janek z firanek
Moja znajoma ma podobnie, też nosi za duże staniki a ja jak widzę jej sutki robię się napalony. Sprawa wygląda tak, że pewnego razu zobaczyła jak jestem wpatrzony w jej odchylony dekolt i ręką odsunęła jedną miseczkę stanika robiąc lepszy widok dla mych oczu jednocześnie mówiąc stanowczym głosem - MOŻESZ TYLKO POPATRZEĆ, NIC WIĘCEJ NIE BĘDZIE.

Gość janka ze dzbanka
Janek! Bądź cierpliwy, może w końcu uchyli Ci coś więcej :)

Gość janek z firanek
Nie, tu dodatkowo chodzi o to, że to moja dobra znajoma jest i ewentualne uciechy cielesne zepsułyby naszą znajomość, a to byłaby strata dla obojga. Muszę powiedzieć, że od tamtego razu kilka razy pochylała się trochę dłużej widząc, że jest obserwowana. Ona mężata, ja żonaty - więc tylko sobie popatrzę, a jej się chyba podoba, że ktoś podziwia jej piersi, bo całkiem fajne są.

Zrobisz dobry uczynek, jeśli zabierzesz ja na zakupy do sklepu bieliźniarskiego.

Gość janek z firanek
No to już by było przekroczenie granic, jeśli bym z nią wylądował w przymierzalni, to na pewno bym zaczął pieścić jej gołe piersi.

Gość janka ze dzbanka
janek z firanek: "pewnego razu zobaczyła jak jestem wpatrzony w jej odchylony dekolt i ręką odsunęła jedną miseczkę stanika robiąc lepszy widok dla mych oczu jednocześnie mówiąc stanowczym głosem - MOŻESZ TYLKO POPATRZEĆ, NIC WIĘCEJ NIE BĘDZIE." Janek! My kobiety lubimy Was kokietować. Twoja koleżanka na coś liczy i czegoś oczekuje. Pomyśl o tym :)

Gość janek z firanek
Za kilka dni będę ją wiózł samochodem, może spróbuję położyć rękę na jej udzie. Zobaczymy co z tego wyjdzie? Choć nie wiem czy to bedzie ok. Ale miętosić jej piersi mam wielką ochotę.

Gość mariatuncio
No to doskonale wiesz jakie to fajne uczucie oglądać sutki koleżanki.

Gość janek z firanek
Sprawa wygląda tak, że w sobotę jechaliśmy razem samochodem około 60 kilometrów. Jak wyjechaliśmy z miasta wrzuciłem piątkę, więc delikatnie musnąłem jej kolanko, ona nic. Potem wyprzedzamy więc redukcja do 4 i zaraz znów muśnięcie przy piątce. Za chwilę położyłem rękę na jej udzie na co ona wzięła mnie za rękę i powiedziała że chyba nie wypada. Ja jej na to, że czemu nie. Za chwilę było kolejne wyprzedzanie, więc rękę musiałem zabrać z uda, jednak za chwilę tam ręka wróciła i zobaczyłem delikatny uśmiech na jej twarzy. Wkrótce wysiadała z auta i dostałem pocałunek w usta, ale bez języczka. Będę dalej brnął. Na podróż założyła bluzkę ze sporym dekoltem, więc było całkiem klawo bo co jakiś czas zerkałem w jej piersi.

Gość mateusz.koolas@wp.pl
zaczynaja się pierwsze kroki do romansu :D

Gość brzydki chop
żeby mi tak któraś dała potrzymać, achhhh

Gość janek z firanek
z 6 biegową skrzynią może bym wylądował na części uda bliższej cipce. Szkoda, że to drogie auta :-(

Gość doświadczony przez życie
bo nie wypada trzymać ręki na kolanie,gdy kobieta wsiada do czyjegoś samochodu bez majtek

Gość janek z firanek
ale ona miała majtki, o co Ci chodzi?

Gość doświadczony przez życie
Chodziło, żebyś nie trzymał ręki na swoim kolanie, tylko na jej psicie.

Gość Ernest33
Jakby moja baba tak dała się łapać za udo to bym jej wsadził wiertarkę w pisdę.

Gość aaaaabeeee
było złąpać ją za cycka

Gość aaaaabeeee
a ona złapała cie za wora?

Gość alfredo nowy
Chcesz ja podymać? Wsuń jej rękę pod kiece, jak gaci brak śmiało palcówke strzelaj.