Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskroniec

Drodzy Panowie nie płaćcie za Panie, bo to zły nawyk

Polecane posty

Gość dsdsadsdsdsasa
Migotka Wymagania kobiet wzgledem facetow Po pierwsze jest przystojny. Ale nie za bardzo, żeby się baby nie oglądały. Po drugie starannie ogolony. Z dwudniowym zarostem. Kolejna sprawa: oczy. To ważne. Oczy muszą być jasne, przejrzyste, uczciwe, najlepiej czarne. Włosy? Długie gęste kręcone, dokładnie przystrzyżone. Blond o zdecydowanej kasztanowej barwie, z lekką łysiną. Niezbyt wysoki, dwa metry. Szczupły, wysportowany, z brzuchem. Totalny luzak w garniturze. Wydepilowany niczym małpa. W łóżku delikatny jak bestia. Wrażliwiec, poeta. Umięśniony jak Schwarzenegger. Szarmancki. Nieznajomy w podróży powinien taszczyć bagaże. Ale niezbyt ochoczo, bo wyjdzie, że złodziej. Powinien się serdecznie uśmiechać, półgębkiem, najlepiej wcale. Sprawiać wrażenie miłego, stonowanego, odpowiedzialnego wariata. Świetnie, gdyby był lekarzem. Artystą. Księgowym. Kierowcą rajdowym. Żeby miał psa. To znaczy kota. Świnkę morską. Rybki. Żadnych zwierząt! Co jeszcze? Musi być inteligentny. Tylko żeby się nie mądrzył! Miły. Ale nie jakiś milutki. Dowcipny, ale nie wesołek. Taki trochę zadziorny, zawadiacki. Hm, typ spod ciemnej gwiazdy... Ale z kryształową przeszłością! Chodzi o to, żeby nas po rękach całował, w drzwiach przepuszczał i rachunki płacił. I nie puszył się tym męskim szowinizmem, z cmokaniem w dłoń nie wyskakiwał. I niech pamięta, że jesteśmy niezależne, w końcu stać nas, u diabła, na zapłacenie rachunku! O, żeby mówił komplementy. Tylko, niech nie przesadza. Właściwie, lepiej niech się w ogóle nie odzywa. Ma być wierny. I zazdrosny jak talib. Niech się jednak nie wtrąca w nasze sprawy, bo i tak ich nie zrozumie. Choć, oczywiście, jest cudownie wyrozumiały. Podsumowując, Facet Idealny to piekielny macho, sto procent mężczyzny, chodzący testosteron. Świetnie gotuje, robi zakupy, zajmuje się dziećmi. Ba! On karmi je piersią.

Gość Totalny kaszalot
@Ten przedwczorajszy. nie wiem... dziwnie się czuje, jak ktoś jedzie po mnie równoooo aż huczy, ale co mozna zrobić , dostosowuje się i juz nie kupuje ciastka czy czegos tam. No w każdym razie póki nie zstaniemy parą. Moim ostatnim facetom robiłam rózne małe niespodzianki :D Cóż widocznie faceci nie czuja się dobrze w zamianie ról ... przetestowałam i to nie jesen taki przypadek był, tylko kilka Tu decyduje większość .. a większośc mówi nie ... :D

Gość Zastany Zastany
Co próbujesz przekazać Migotka? Ha ha i nie odpowiedziała czy ustalony przez minioną tradycję system jest sprawiedliwszy od 60/40, 50/50 w dzisiejszych czasach. Oto kobieta:D Daje dyla jak stoi pod murem. To różni kobiety od mężczyzn. Niewygodne pytanie i zwiewa:D

Gość Ten przedwczorajszy
No widzisz, a ja uwielbiam niespodzianki :) przyznaje...

Gość Zastany Zastany
Demokracja nie jest sprawiedliwa, ale sprawiediwość finansowa jest łatwa do zrobienia, ale jak widaźć kobiety tego nie chcą, bo LUBIĄ NA NAS ŻEROWAĆ. To są romantyczki od 7 boleści. Trzeba wyjąć portfel i jest seks:D

Gość Totalny kaszalot
nie ma niewygodnych pytań, tylko niewygodne odpowiedzi ...

Gość Totalny kaszalot
@Ten przedwczorajszy Zgłaszasz kandydaturę na mojego mena ? :D mam cię już zapisać na dłuugąąą listę potencjalnych kandydatów ? ;)

Gość Zastany Zastany
Haha, a Ty myślisz Totalna, że Ci faceci co płacą to tak płącą, bo są tak czuli na tradycję, znają podstawy savoir-vivre, ha ha. Oni mają prostą dedukcję, ja zapłacę tu to szybciej rozłoży nogi. Totalna zrób im test i powiedz, że jesteś idealistką i seks po ślubie po spotkaniu na którym bulą, zobaczysz czy się odezwą i gdzie Cię następnym razem wezmą ewentualnie ha ha

Gość Zastany Zastany
Totalna On ma dobrą dziewczynę:)

no dobra, odpowiem jeszcze na pare postow. swojadroga - wciagajaca dyskusja :P P'odsumowując, Facet Idealny to piekielny macho, sto procent mężczyzny, chodzący testosteron. Świetnie gotuje, robi zakupy, zajmuje się dziećmi. Ba! On karmi je piersią.' i widzisz... madry mezczyzna tak jak i madra kobieta wie ze co innego deklaracje a co innego zycie. meski mezczyzna/ kobieca kobieta zawsze beda bardziej pociagac, tak nas stworzyla natura. mezczyzna slaby, niepewny siebie bedzie chcial sie wpasowac w trendy.... zastany - nie rozumiem twojego pytania, podobnie jak ty nie rozumiesz tego co pisze. powtorz w bardziej przystepny sposob, prosze :)

Gość Ten przedwczorajszy
Nie zglaszam :) Jestem zajety, no i nie lubie byc ostatnim numerem na liscie.

Gość Zastany Zastany
Migotka teraz rozumiesz dlaczego ja tu tak wracam, a inni mi wypominają. Rozmowa wciąga na ten temat. Luzik. Powiedz mi Migotko czy bardziej sprawiedliwe jest, gdy mężczyzna i kobieta zapłacą za siebie czy to, że mężczyzna ma zapłacić za siebie i za kobietę?

Gość Totalny kaszalot
@Zastany Zastany Ano tak, to muszę z bólem serca odpuścić :D Ja z góry ludziom mówię, że jestem dziewica i czekam do ślubu a oni o dziwo się tym rajcują... Ja nie rozumieć ;) Byłam z ostatnim facetem ponad rok i szanował że niechce przed ślubem hmmm ... :D

Gość Zastany Zastany
PROSZĘ O TEST DZIEWCZYNY: Kochacie tych mężczyzn co płacą za Was. Oczywiście są lepsi i uczciwsi od Nas zatem powiedzcie po 1 randce, że jesteście idealistkami i seks po ślubie. Na każdą seksualną zaczepkę, że to temat tabu i jak On tak może. Przekonajmy się ilu jeszcze za Was zapłaci.

Gość Totalny kaszalot
Ludzie być dziwni .... ;)

Gość Zastany Zastany
Ty trafiasz Totalna na ciekawych mężczyzn:D Jak nie bulwersanci to znowu idealiści. Pierdzielić, generalizujemy:D

Gość Ten przedwczorajszy
Zastany - znalem taka jedna... :D :D :D

Powiedz mi Migotko czy bardziej sprawiedliwe jest, gdy mężczyzna i kobieta zapłacą za siebie czy to, że mężczyzna ma zapłacić za siebie i za kobietę?' slowo klucz- sprawiedliwe.nie ma jednej recepty dla wszystkich bo ludzie maja rozne poglady. poza tym... wiesz ktory rezim polityczny utozsamia sprawiedliwosc z zasada 'kazdemu po rowno'? :p

Gość Totalny kaszalot
"Kochacie tych mężczyzn co płacą za Was. Oczywiście są lepsi i uczciwsi od Nas zatem powiedzcie po 1 randce, że jesteście idealistkami i seks po ślubie. Na każdą seksualną zaczepkę, że to temat tabu i jak On tak może." Oj ale mogłabym wykład opowedzieć, mam zacząć ? nie bedzie zwięźle ale fascynujaco ;)

Gość Zastany Zastany
Zalewasz Ten Przedwczorajszy:D To Ona naprawdę nie ściemnia?

Gość Totalny kaszalot
@Zastany Zastany Musi byc różnorodnie bo byłoby nudno ;)

Gość Zastany Zastany
Komunizm, ale problem jest taki, że nie wiesz, że komunizm wywodzi się z idealizmu. Komunistów nie cierpie, ale idealistów uwielbiam:) Poczytaj sobie o Robercie Owenie, Saint-Simonie i wtedy wyskakuj z takimi hasełkami:P Sprawiedliwość to znaczy po równo, a, że komuniści jak kobiety lubią walić ładne hasełka i czynić z nich frazesy to inna sprawa. Za to ich jeszcze bardziej nie znoszę. TOTALNA DAJEsZ:)

Gość dsdsadsdsdsasa
widzisz... madry mezczyzna tak jak i madra kobieta wie ze co innego deklaracje a co innego zycie. meski mezczyzna/ kobieca kobieta zawsze beda bardziej pociagac, tak nas stworzyla natura. mezczyzna slaby, niepewny siebie bedzie chcial sie wpasowac w trendy... nie zrozumialas tekstu w ogole dlaczego piszesz o slabym mezczyznie, a co ze slabymi kobietami? dlaczego o nich milczysz Migotko?

Gość Ten przedwczorajszy
Dla mnie niekoniecznie po rowno, a proporcjonalnie do mozliwosci.

Gość Zastany Zastany
Ten Przedworajszy to teraz walisz jak komunista;/ To leń co nie ma nic ma mieć stawianą kawę 100% i wszystko, bo nie ma możliwości finansowych,a ambitny człowiek co pracuję ma stawiać, bo go na więcej stać. Fajną macie sprawiedliwość.

Gość Totalny kaszalot
"Kochacie tych mężczyzn co płacą za Was. Oczywiście są lepsi i uczciwsi od Nas zatem powiedzcie po 1 randce, że jesteście idealistkami i seks po ślubie. Na każdą seksualną zaczepkę, że to temat tabu i jak On tak może." no to teraz mój wykład ..;) Nie, kasa nie wystraczy bym na jakiegoś mężczyznę zwróciła uwagę liczy się : 1. intelekt 2. szarmanckość 3. dobre maniery i nie wywyższanie się 5. pomysł na randkę (bogatym facetom mówię nie , najlepiej by srednio zarabiał , bo mu po prostu nie dosrastam i myslę że by nas pieniadze porózniły ) nie związałabym się z kims kto uważa się za lepszego bo zarabia 10 tysiecy, tylko czy za to kupi prawdziwa miłość ? czy bedzie szczęśliwy .... Dalej do pytania nr. 2 seksu przed slubem nie uznaje bo.. niechce by facet nawiał , jak go przerosnie gdy "wpadnę " zdrowy rozsadek to nakazuje. Ponieważ wy mezczyźnie macie jednak swoje potrzeby a co doskonale rozumiem... nie zabraniam by mnie całowano... nie popadajmy ze skrajnosci w skrajność :D

Gość Zastany Zastany
Sprawiedliwość jakby ją pojmować proporcjonalnie to bardzo pasuję kobietom. Ja nie pracuję, studiuję, podrywam meżczyznę 29-35 lat co już zarabia nieźle i to sprawiedliwe, że ma mi stawiać wszystko. W końcu ja nie pracuję, nie mam środków, on ma i ma wydawać na mnie. Brrr;/

Gość Ten przedwczorajszy
Mowimy o zwiazkach, tak? Nie odnajduje sie w zwiazku z kobietami, ktore sa leniwe i nastawione roszczeniowo. Jesli, przykladowo, moja dziewczyna zarabialaby duzo mniej, czulbym sie w obowiazku duzo wiecej w nia inwestowac (jak wolisz - pomagac jej). Slyszales, ze "fortuna kolem sie toczy"? Kiedys ja moge potrzebowac pomocy.