Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskroniec

Drodzy Panowie nie płaćcie za Panie, bo to zły nawyk

Polecane posty

Gość Totalny kaszalot
dobra ja zmykam miłej nocy ;)

Gość do zastany i przedwczorajszy
a co powiecie na to ze jak kobieta jest wyjatkowo atrakcyjna to zawsze chca za nia placic ? a za brzydkie nie chca i tyle :D

Gość Zastany Zastany
Jakie frustrację? Ja tu się dobrze bawię:D Lubię tak ostro pierdolnąć, bo w realu jestem mły, więc gdzieś musi wyjść moja przekorność:D Po za tym Was nie znam, a jak kogoś nie znam to mam wywalone, bo mnie zdanie innych mniej interesuje i bardziej dbam o stosunek ze Znajomymi:PW Polsce jest trend odwrotny:D

Gość Zastany Zastany
Apropo brzydkich i ładnyh to tylko potwierdza moją tezę, że 80% mężczyzn na moje oko płaci, bo chcę się dobrać do majtek:D Im ładniejsza tym więcej płacą:D

Gość Zastany Zastany
Znowu fonetyczny zapis a propos, a już jedna się czepiała tego... Zobacz sobie ile razy używałem :D to z pewnością stanowi o mojej frustracji:D

Gość do zastany i przedwczorajszy
no wiem o tym i czasem trzeba po prostu stanowczo za siebie placic bo jak nie to dla faceta wiadomo ze oznacza to przyzwolenie na bzykanie :D

Gość akahoakahwuoaa
do zastany - jesteś płytki i nie dostrzegasz całokształtu czytaj ze zrozumieniem czytając Ciebie mam takie wrażenie że jesteś odrzucony Biedny jesteś ze swoim pojęciem na życie, druga opcja że lody i głupi.

Gość Zastany Zastany
Ogólnie to widać,że z obu stron amunicja została wystrzelana:D Można się ze mną nie zgadzać, ale walczyłem ładnie i do wszystkiego się ustosunkowywałem. Potrafiłem zbić, a czy dobrze czy źle to kwestia oceny, ale fakt jest, że na wszystkie argumenty odpowiedziałem:P Ciekawy wątek - http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5328719&start=60 Wady Polek:D Dobranoc Misie:)

Gość zastany to typowy biedak z kaf
e

Gość Zastany Zastany
akahoakahwuoaa poskucz jeszcze ha ha. Ja tylko oceniłem Twój post, a, że brutalnie to inna para kaloszy:D Prawda wygląda źle. Nie jesteś taka kochana i bezinteresowna. To moja wina? Idź sobie poczytaj co znaczy bezinteresowność. Jak chcę dać prezent to daję i nie oczekuję nic w zamian. Już wiem jak gości będziesz zapraszasz na ślub i wesele. Nie bierzmy Zenka za biedny, Mietka też nie, bo nie wróci się Nam wesele:D Dobranoc:P

Gość Zastany Zastany
akahoakahwuoaa nie zmieniaj nicków:D Biedak, bogacz, krezus:D Cokolwiek powiecie:D Fakt jest, że SPRAWIEDLIWY:D Czołem, kluski z rosołem:D

Gość Ten przedwczorajszy
Trzeba spac, bo jutro znow w pracy zladuje o 9, a planuje o 7 :D

Gość zastany to biedak
co nie umie czytać ....

Gość widac ze ten zastany to bieda
,

Gość zastany to biedak
ma rozdwojenie jaźni ....

Gość Zastany Zastany
Nakręcaj temat Prostaczko:) Ocena padła i mogla być tylko jedna:D Hipokryzja u kobiet szczytuję lepiej niż one same Ten Przedworajszy faktycznie obowiązki wzywają:) Miłych snów:) Cya:)

Gość no bieda, bieda
aż trzeszczy i szeleści :D

Gość pisał pod wieloma nickami od
początku :O🖐️

Gość no bieda, bieda
Nakręcaj temat Prostaczko ----> no co ty powiesz prostaku ?

Gość Zastany Zastany
"Biedny jesteś ze swoim pojęciem na życie" Chyba podejściem do życia ewentualnie nie masz pojęcia o życiu jak już, ale czytam ze zrozumieniem i o to przykład:D Ciśnij Mała:D Ciśnij jakby to była Twoja pierwsza młócka:D Mam polew:P Cya:P

Gość no bieda, bieda
No... rzuca się w oczy ten sam styl pisania, żal chłopa że sam ze sobą gada :(

Gość Zastany Zastany
Ja już pisałem z 10 stron temu, że wolę być prostakiem, ale uczciwym:D O Tobie tego nie można powiedzieć:D A nicków użyłem z 7, byście nie mogły namierzyć jakiś kwestii:D Dobrze zacieram ślady:D Hej Amoralna Prostaczko:D

Gość no bieda, bieda
nie wysilaj się już, wiemy żeś schizofremik :P

Gość Przyznał się że rozmawiał sam
ze sobą, co zaa żalll

Gość Zastany Zastany
Jak to wiemy? Wiesz za innych? Niemniej pokaż co masz w rajtuzach, bo dalej słabo:P Słabutko:D Tak to cisną dziewczynki 5-letnie chlopcom:D WIEDZIAŁEM, ŻE NIE UMIECIE PŁACIĆ ZA SIEBIE, ALE ŻEBY OBRAZIĆ PORZĄDNIE TEŻ NIE:P Może jeszcze wrócę do tego tematu:P Jakoś go lubię:P Na razie bez odbioru:)

nie zrozumialas tekstu w ogole' zrozumialam, wlasnie dlatego pisze to co pisze. 'dlaczego piszesz o slabym mezczyznie, a co ze slabymi kobietami? dlaczego o nich milczysz Migotko?' nie milcze, to chyba oczywiste ze obydwie grupy na tym traca, zarowno slabi mezczyzni jak i 90% kobiet.

Gość Totalny kaszalot
ja chyba już wszystko powiedziałam o czym mozna tu pisać jeszcze ? Kobieta zawsze wybierze samca alfa, bo taka jej natura. Ma inna psychike i do czego innego została stworzona. facet który płaci, ma cechy przywódcze pokazuje, że bedzie w stanie sprostać obowiązkom finansowym gdy ona pójdzie , na macierzyński. Nigdy nie zmienicie instynktów, chodź cały czas próbujecie. Ja byłych facetów miałam tylko typowych przywódców, co nie tracili zimnej krwi w trudnych sytuacjach.

Gość do autora i innych biedaków
Kobieta ZAWSZE wybierze BOGATSZEGO jak ma taki wybór i nie ma co się nad tym tyle rozwodzić, no chyba że ktoś [to biedaczysko pod paroma nickami] chce prowokować.