Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synowa z daleka

Zapomnialam o imieninach tesciowej...

Polecane posty

Gość synowa z daleka

Chce jej wyslac zyczenia imieninowe... ma ktos jakis pomysl, jak z tego wybrnac? Nie chce/nie moge zadzonic, chce wyslac...

Gość synowa z daleka
Cos bardziej przyzwoitego raczej planuje zyczyc... :P

Gość synowa z daleka
adsadsa - kurcze nie odzywa sie do nas od kilku dni, bo pewnie sie obrazila... Ja dostalam w tym roku pierwsze zyczenia od niej po kilku ladnych latach, wiec wypadaloby cos napisac... :) efwergge - oklepane... Jakis wierszyk w sensie spoznione, ale szczere... :)

synowa z daleka hmm no chyba, że tak. Jeśli bardzo Ci zależy to zamów pocztą kwiatową kwiaty. Tylko nastaw się na wydatek ok. 100 zł :)

Choć spóźnione życzenia, to jakże serdeczne, i tu tekst-----------------------------------

Gość synowa z daleka
Offerma - -bardzo mi przykro, ale u mnie nie ma obecnie upalow :D adsadsa - kurcze nie, az tak to ja szalec nie chce... Nigdy jej nie skladalam zyczen, a tutaj odrazu z kwiatami wyskocze, nie, co za duzo to nie zdrowo :P

Buahaha to nie wiem :D ale chcesz jej kartkę wysyłać? wyślij jej @ :classic_cool:

Znalezione: "Choć spóźnione życzenia, to jakże serdeczne, miej życie jak najbardziej bajeczne, miej uśmiech na twarzy i to co sobie tylko zamarzysz, to i więcej życzy Ci Synowa Z Daleka" :D:classic_cool: