Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nodndof

Prezent dla męża...

Polecane posty

Gość nodndof

Niedługo urodziny męża, a ja kompletnie nie wiem, co kupić... On w tym roku zrobił mi niespodziankę na moje urodziny, dostałam kolczyki (z reguły olewał temat prezentów), więc chciałabym się jakoś odwdzieczyć. Problem w tym, że on dostał ode mnie już chyba wszystko.... U niego towarem deficytowym są wiecznie koszulki polo, ale już tyle razy je ode mnie dostał... Ma portfel, bluzki, notatnik, długopis z grawerowaną dedykacją, miał pakiet na gokarty i puchar:D .... Urodziła nam się 8 mcy temu córka. Pomyślałam, ze może zrobię taką ramkę na parę zdjęć, gdzie jest on i ona... Mąż jest typem kanapowca- nic mu się nigdy nie chce:D, nie ma jakichś pasji, hobby.... Macie jakeiś pomysły?

Gość sztuczną pochwę mu kup,
będzie jak znalazł kiedy sie pokłocicie lub rozstaniecie🖐️ P.S) NIEDROGA;)

Gość wyrocznia24
sama piszesz, że koszulek mu brakuje... to zrób mu upominek i spraw taką pamiątkową z tegorocznych igrzysk :) na koszulki.com coś z własnym smiesznym nadrukiem możesz też zamówić, na urodziny jak znalazł :)

Gość henrietta.
albo jakis zestaw narzedzi

Gość gdfyegfyewgfyre
Wyszoruj porządnie dupę. Najlepszym prezentem jest spełnienie jakieś fantazji erotycznej. Kup sobie jakąś bieliznę czy cuś

Gość nodndof
Postanowiłam, że kupię mu prezerwatywę, bo wiecie... kochamy się i kochamy, i to jest jak rosyjska ruletka, no wiecie, żeby dziecka nie było. Takiego prezentu jeszcze nigdy ode mnie nie dostał :D