Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nononononiewiem

Seks jest a orgazmu brak !

Polecane posty

Gość nononononiewiem
ale gdy sie kochamy to tak po dwa razy

Gość nononononiewiem
ale gdy sie kochamy to tak po dwa razy

Gość Zaniedbany przez żone
Moja żona nigdy w życiu nie miała orgazmu pochwowego. Nawet podczas masturbacji. Po prostu taka jest i tyle. Dochodzi zawsze tylko przez masowanie łechtaczki. Zarówno gdy ja ją smyram jak i gdy sama się masturbuje. Podczas seksu masuję ją po guziku. Czasem ona dojdzie pierwsza, czasem ja. Ona uważa, że to zupełnie normalne i nie stara się zaruuuchać się na śmierć, żeby dojśc pochwą.

Gość nononononiewiem
zaniedbany przez zone probuj nowych pozycji może, technik, nowych pieszczot, elementów, gadżetów cokolwiek. Staraj się ją zaspokoić w 120 %

to wymaga sprawnych palców. No i oczywiście jakiegoś lubrykantu.

Jestesmy malzenstwem od prawie 8 lat. I za kazdym razem moja zona ma orgazm. Wszystko zalezy od mezczyzny. Ona jest bardzo zadowolona. Mam bardzo duzego i nie jestem z polski:-)

ksiaze, to nie kwestia wielkosci kuuutasa, ani faceta. Sa kobiety, ktore nie moga szczytowac pochwowo. Mialem kiedys dziewczyne, ktora dochodzila po minucie. A moja zona nie dojdzie w ten sposob nigdy w zyciu.

Gość naaasasas
;(((

Gość antsdfafadonio
Wydaje mi sie ze to sprawa genetyki i masturbacji... jedna ma tak druga inaczej... Mialem przyjemnosc poznac kobiete (pol polka) ktora doszla bez dotykania lechtaczki.. co prawda po % jednak tak zaczela dyszec i jeczec ze mialem watpliwosci czy sie nie udusi.. Bylem w szoku... noc coz ale bylo minelo i nie sadze zebym spotkal taka kiedykolwiek . Podsumowywujac Genetyka, praktyka , rozmiar czlonka tez ma swoja role tzn, obwod