Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolna i zadowolona z życia

DLACZEGO NIE MOŻEMY SIĘ DOGADAĆ ?

Polecane posty

nie moge sie dogadać w pracy , mój przełożony wymyśla coraz nowsze zadnia dla mnie , muszę zostawać po godz , a on nie chce wypłacać mi premii . Próbowałam już z nim rozmawiać , podawać argumenty , a on ciagle swoje , pracuj , rób co do ciebie należy ,a będzie dobrze .Tyle ze już minęło dużo czasu , a efektów jak nie było , tak nie ma . Moja podstawa nie jest wysoka , rynek pracy kiepski , co robić ? Już dalej nie potrafię zaciskać zębów , i chyba postawie ultimatum , co będe robiła i za jaka kwotę . Słyszałam od wielu osób , ze mój przełożony bardzo docenia moja prace :) , i co z tego ?! Jakich użyć arugumetów ,żeby nie stracić pracy a zyskac , to co mi się należy , żeby być traktowanym na równi ,a przede wszystkim z mężczyznami ? Wiem ,że "moje akcje " nadal stoją wysoko ,a nawet rosną , tylko ja stoję w miejscu . Jak asertywnie poprowadzić rozmowę ,żeby zyskać , to , co mi się należy i iść do przodu ?

czy to jest zbyt trudny temat do dyskusji ?

przeglądam oferty pracy i łapię się za głowę , na recepcję , do salonu play ,t-mobile ,plusa , wszędzie wymagany j.angielski , co za paranoja ! Gdzie ja znajdę pracę , jak stracę obecną , a nie podejmę się pracy poniżej 2 tys netto !

wiecie co , szukanie pracy to cięzka praca , Boże kiedy wrescie znajdę , z poprzedniej odchodzę

Gość menta12
chyba cię nie lubi ;P

Panie Boże nie jestem taka zła , polub mnie choć troszkę..............................................................

zważywszy na fakt, że ciężko z pracą może lepiej przetrzymaj a za jakiś czas (pół roku, rok) powiedz szefowi czego byś oczekiwała, może sam Cię sprawdza i zrozumie, że pracujesz więcej niż to obowiązki wymagają