Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barabara123

Laserowe usuwanie tatuażu makijażu permanentnego w Łodzi

Polecane posty

Gość barabara123

Witam. Gdzie można w Łodzi bezpiecznie usuwać tatuaż? Ile to kosztuje? Jakie macie doświadczenia?

Gość ROMANA m.
Dzień dobry. Ja swój źle wykonany makijaż (brwi) usunęłam w salonie Boroń na Kopernika w Łodzi. Nie powiem żeby zabieg był przyjemny, bo czuje sie lekki ból pomimo znieczulenia, natomiast kilka sesji pozwoliło mi na pozbycie się krzywo wykonanego makijażu i poprawienie go na estetycznie wyglądający. Szczerze polecam. Romana.

Gość MakijazP
Czy we Wrocławiu ktoś zna dobry salon na usunięcie makijazu perm brwi?

Gość Bezbliznowe Usuwanie Tatuażu
Bezbliznowe! laserowe usuwanie tatuaży (w tym makijażu permanentnego) laserem rubinowym TatooStar renomowanego niemieckiego producenta Asclepion w Klinice COSMED w Łodzi, al. Kościuszki 13, www.zmarszczkomprecz.pl. Dysponujemy materiałami przedstawiającymi zdjęcia "przed" i "po". Zabiegi wykonywane przez doświadczonych lekarzy dermatologów. Zapraszamy! Szczegóły pod nr tel: 42 632 62 52, 509 924 686

Gość klient_tatuaz
Jestem zaskoczona oczywiście pozytywnie byłam u Boroń na usuwaniu tatuażu powiedzieli mi, że mogę potrzebować jakieś 6 zabiegów a skończyło się na 4ch i jestem naprawdę zadowolona z efektu. Trzeba się bardzo przyjrzeć na miejsce gdzie był tatuaż, aby cokolwiek zobaczyć. Polecam to miejsce nie nabijają ludzi w butelkę. Polecam