Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemPRZERAZONA

Leze wczoraj w lozku. Godzina 23 i slysze za oknem

Polecane posty

Gość jestemPRZERAZONA

placzace dziecko. Po chwili matka sie odzywa: badz cicho bo Ci wpier.ole. Wyjrzalam przez okno. Bylo ciemno nie moglam nikogo dojrzec. Chcialam zadzwonic na policje, ale co mialam powiedziec...Wydaje mi sie, ze jakas baba (bo przeciez nie kobieta) przechodzila pod moim blokime i to powiedziala...ale teo jest przerazajace....

Gość goooonies
wez nie rob histerii gorsze rzeczy ludzie mowia.... i co ze powiedziala ze mu wpierdoli?wiekszosc matek jak sie wkurzy to gada takie teksty

Gość to ,ze nie
"wez nie rob histerii gorsze rzeczy ludzie mowia.... i co ze powiedziala ze mu wpie**oli?wiekszosc matek jak sie wkurzy to gada takie teksty' -tu jednak same durne dzieciaki siedza bo nie wierze ,zeby napisal to dorosly,normalny czlowiek :O

Gość aw23
Sory ja tak do mojego dziecka nie mówię.Bez przesady.

Gość jestemPRZERazona
Wiekszosc??????chyba zartujesz

Gość yuppiessss
chcialas na policje dzwonic bo babka powiedzial cos takiego do dzieciaka? sama kilka razy tak powiedzialam do dziecka jak mnie wkurzylo na maksa

Gość yuppiessss
jasne, zadna nie mowi kazda oaza spokoju:D

Gość Mjdjuee
"Leze wczoraj w lozku. Godzina 23 i slysze za oknem" a co to za konstrukcja zdania????? Nie miałaś polskiego w szkole?

yuppiessss napewno nie jestem oazą spokoju ale w taki sposób nie mówie do dzieci co one wyniosą z domu że matka chciała im wpier...ić

Gość Lidzia...
myślę,że każdą matkę nie raz swoje dziecko wyprowadziło z równowagi...ale nie wybaczalne jest by tak się odzywać do dziecka!!! ja nie wyobrażam sobie bym mogła tak się odezwać do syna!

Gość zonaKraka
Ja jak się wkurzałam, ale to już tak maksymalnie, mówiłam "synu, bo oberwiesz" ale stwierdzenie "wpierdolę ci" do dziecka chyba by mi przez gardło nie przeszło... Tak, to jest przerażające, potem te dzieci to powielają... I tak samo przerażające że sporo ludzi nawet jak sami się tak nie zachowują to uważają to właśnie, za normę...

Gość aw23
To proste moja matka do mnie tak nie mówiła ja do mojej córki też tak nie mówię.Pewne rzeczy wynosi się z domu. Jak mnie moja wkurzy to mówę do niej w ostateczności ze zleję jej dupsko.Ze jej wpi... nie bardzo by mi przeszło przez gardło.

Gość przerazajace jest
rowniez to, ze dla niektorych nie jest to przerazajace