Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj..cos..chyba..nie..tak..

qlaira-skutki uboczne czy ciaza..?:/:(pomocy..:/

Polecane posty

Zmienialam tydz temu Yaz na Qlaire..z tymze chyba zle zaczelam bo nie zazylam qlairy po ostatnich tabl czynnych tylko wybralam do konca tabletki placebo. Dodam tez ze z yazem w tamtym miesiacu to miaalm kilka dni pod rzad troche opoznienia..tzn..zamiast o 12.30 zazywalam 19,20...raz nawet przed 21. Krawienie niby bylo od 14 dc do 23 i od 26 do 1 dnia brania qlairy.. Bylo to barzdiej plamienie.. od jakis 4 dni mdli mnie..robi mi sie ciemno przed oczami...zawraca w glowie.... nie wiem co o tym myslec..dodam ze na 7 dni przezd rozpoczeciem qlairy zrobilam test dla pewnosci ale wyszedl negatywny..:( Nie wiem co robic doradzcie cos dziewczynki kochane..prosze..:(

up

dodam tez ze np wczoraj przzez caly dzien cholernie boallo mnei podbrzusze..:( prosze niech ktos sie wypowie..:(

Też biorę qlairę estem przy trzecim opakowaniu i jak dla mnie rewelacja dobrze się czuję, nie przytyłam, miesiączka przy drugiej tabletce czerwonej, nie wiem co Ci doradzić może zrób jeszcze raz test i udaj się do gina po poradę

przyjaciolka tez doradzila mi test(ona jest w 8 tc)...ja jednak twierdze ze przeciez bylo krwawienie..:(

czasami na początku może pojawić się krwawienie a może twój organizm tak reaguje na zmianę tabletek

jestem cholernei zdezorientowana..nie chce tez zabardzo leciec do gina bo jak bd ok to pewnie wyjde na histeryczke..:/

Oj tam ja jakiś czas temi też spanikowana byłam, trzy testy zrobiłam a nadal jakieś mdłości i źle się czułam pojechałam do gina zrobił mi USG zbadał powiedział że ciąży nie ma, uspokoiłam się. Tyle że nadal się źle czułam, poczytałam troche o objawach i stwierdziłam że muszi to być glista ludzka, którą wcześniej miała moja 3 letnia córka, miałam w apteczce leki, które od razu przyjełam, na drugi dzień było lepiej na 3 jak ręką odjął. to był mój przypadek, ale u Ciebie pewnie coś innego reakcja na zmianę chormonalną.