Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 240781020309

co mam myśleć o tej sytuacji?

Polecane posty

Gość 240781020309

Poznałam go dwa lata temu. Od początku iskrzyło, ale spotykaliśmy się raz w miesiącu na stopie zawodowej. W listopadzie w zeszlym roku zaprosiłam go do siebie do domu. Przyszedł, było miło i tak za czeła się rozwijać nasza znajomość poza zawodowa. Spotykaliśmy się raz w tygodniu, pisaliśmy do siebie sms-y codziennie. Doszło do pierwszego pocałunku. Mówił, że tęskni kiedy mnie nie ma, że mnie pragnie. Szalenie mnie kręcił. W czerwcu poszłam z nim do łóżka pierwszy raz. Było zajebiście. Zaczęliśmy regularnie ze sobą sypiać. Było cudownie. Chyba się zakochałam. Aż w penym momemcie przestał się odzywać, nie odbierał telefonu, nie odpisywał na wiadomości. Zaczęłam się martwić, napisałam, że się martwię o niego. Odpisał, że ma depresję, nie jest gotowy ze mną rozmawiać o swoich problemach, prosi, żebym mu dała czas, nie może się ze mną spotkać, bo nie chce, żebym widziała jak płacze, tęskni, brakuje mu mnie. I co ja mam myśleć? Znudził się mną i nie wie jak się mnie pozbyć czy naprawdę ma problemy? jak myślicie? wcześniej był pogodny, zawsze dobry humor itd...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować