Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrgwrrsafasf

Czy dużo zrobiłam jak na moj wiek ejśli chodzi o wykształc., edukację i pracę??

Polecane posty

Gość wrgwrrsafasf

Mam 24 lata Skończyłam lic. i mgr. w tym roku. W październiku idę do skzoły językowej na naukę niemieckeigo. Mój angielski jest średniozaawansowany. Pracuję na stanowisku specjalisty ds. sprzedaży w firmie handlowej. i jest to moja druga praca. Czy waszym zdaniem dużo osiągnęłam jak na swój wiek czy mogłam zrobić więcej??

Gość yjuutufghg
Taa, magistra w wieku 24l licencjata i 2 prace, odejdz ochłoń nieudaczniku -idż do szkoły i skończ to gimnazjum!!!!

Gość tak nie tak
nie tak nie.

Gość Laruisa
mogłaś równie dobrze pracować na taśmie przy produkcji

Gość jakatakajaka
Ja w Twoim wieku miałam podobnie. Zarobki maks 3 tys. Duże miasto. Od roku jestem w Norwegii. Żałuję, że tak późno wyjechałam, życie spokojne, dostatnie i bezstresowe. No i ludzie inni, bo nie muszą za niczym gonić.

Gość wrgwrrsafasf
Laruisa - mogłam, ale nie pracuje. więc ponawiam pytanie, czy zrobiłam dużo??? Czy mało??? Czy normalnie??? Zdaję sobie sprawę, że w dzisiejszych czsach każdy może studiować i mieć mgr

Gość wrgwrrsafasf
jakatakajaka - noo ja zarabiam max. 2.500. Mam możliwość większych ale musiałabym pracować po 12h dziennie chyba :/ A opowiedz coś o życiu w Norwegii?? Nie tęsknisz za rodziną?? z kim tam jesteś? Ja zastanawiam się nad wyjazdem do Włoch...

Gość szare_oko
nie masz 25 lat a juz robisz bilans? zenua. tak jak napisalas, dyplomy to normalka. praca tez srednio na jeza (specjalista to teraz bardzo pojemne slowo). masz wlasny kat, samochod, rodzine? jak robic podsumowanie to konkretne.

Gość Laruisa
Dziwi mnie to pytanie. Jak uważasz, że wystarczająco osiągnęłaś i jesteś zadowolona z pracy - to ją sobie szanuj. Jak uważasz, że stać Cię na więcej - to ucz się, wysyłaj CV i staraj sie o lepszą pracę. Aaaa... tak w ogóle, wyznacznikiem tego, czy dużo osiągnęłaś, jest wynagrodzenie. Ile zarabiasz?

Gość wrgwrrsafasf
Mamy z chłopakiem 100m mieszkanie nie obciążane hipoteką, własnościowe (prezent od rodziców chłopaka więc sama się nie dorobiłam), mamy nowy samochód i odłożone 5 tys

Gość wrgwrrsafasf
Zarabiam od 2.000 do 2.500 i czuję że mogłam się bardziej postarać :-( wybrać bardziej przysżłosciowe studia itp ejchać na erasmusa za granicę,...-

Gość szare_oko
generalnie wszystko moglas zrobic inaczej i miec duzo wiecej. no ale masz to co masz i jak ci sie nie podoba to nikt ci tu nie pomoze. bez sensu jest zakladanie takiego tematu jak sie w gruncie rzeczy chce tylko potwierdzenia, ze jest super. pewnie, 3/4 mlodych polakow ma gorzej.

Gość dziewczyna bez ambiji to jeni8
masz duzo, popatrz na jenifer8787 :D przy niej to jestes naprawde super ;)