Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirabella68

jaką spacerówke

Polecane posty

witajcie. chciałabym kupic wózek spacerowke typu parasolka. zupełnie nie wiem jaki. mam spacerówke x-lander ale po złożeniu nie miesci mi sie do bagaznika w aucie.zanim go zapakuje to musze wyciągnac kółka, natrudzic sie żeby go wsunac, po włozeniu w koncu tak sie ze mnie leje pot ze odechciewa mi sie jechać.doradzicie jaki bedzie najlepszy wózek typu parasolka?

Gość Quinny speedi sx
zależy w jakim wieku masz dziecko. Ja bym kupiła quinny zapp xtra jesli to wózek do auta,na zakupy itd. Ja kupiłam chicco lite way, fajnie się prowadzi, oparcie rozkładane na płasko,ale po 3 m-cach intensywnego używania na dziurawych chodnikach w Serbii strasznie się rozklekotał (wózek kupiłam uzywany ale w dobrym stanie). Mam jeszcze quinny speedi i jest rewelacyjny,wiec myślę,że niedługo posatwię na drugiego quinny zappa bo ten chicco ledwo już ledwo jeździ:/ A fajny jest jeszcze peg perego si czytałam dużo pozytywnych opinii.

ja mam peg perego si - kupiłam nowy, mam go 4 m-ce i jestem bardzo zadowolona. Też, jak autorka, miałam x-landera i jak sobie przypomnę właśnie to wkładanie do auta... :O Si jest niewielki, lekki, bardzo zwrotny, rozkłada się niemal na płasko, ma regulowany podnóżek, opuszczaną aż do pałąka budkę, łatwo się składa i rozkłada i - najważniejsze - syn go uwielbia, często pcha go sobie po domu jak nie możemy wyjść na spacer :)

Gość 2o2PL
Polecam zajrzeć na stronę www.2o2.pl . Jest to sklep internetowy, który w ofercie ma wszystkie akcesoria dla dzieci jak i mam. Ceny niższe niż w sklepach. Wózki mają świetne. Dobre jakościowo i mnóstwo wzorów do wyboru. Polecam

Idź do sklepu i porozmawiaj ze sprzedawcami. Wiem, że w Toys"R"Us robią takie weekendy doradcze odnośnie wózków i fotelików - przychodzą specjaliści od producenta i doradzają

Idź do sklepu i porozmawiaj ze sprzedawcami. Wiem, że w Toys"R"Us robią takie weekendy doradcze odnośnie wózków i fotelików - przychodzą specjaliści od producenta i doradzają