Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość summergirl

kopenhaska ? kto stosował ? jakieś rady?

Polecane posty

Gość summergirl

Witam, jestem Olga, mam 18 lat i postanowiłam zmienić swoje zycie.. postanowiłam tu napisać poniewaz ogladałam inne posty i widze jak ludzie tutaj wspieraja innych, mam nadzieje na jakiś odzew. kiedyś wszędzie było mnie pełno.. chodziłam na imprezy, spotykałam sie z kumpelami. flirtowałam z chłopakami. a teraz wszystko sie zmieniło.. a więc tak. w ostatnim czasie sporo przytyłam.. nie wychodze z domu.. jedyne co to spotykam sie chłopakiem .choć juz do niego tez mam straszne nastawienie . jestem marudna, ciagle spie i nic mi sie nie chce. postanowiłam wszystko zmienić.. nie wiem jeszcze do konca jak ale na poczatek musze zgubić zbedne kilogramy.. dieta kopenhaska kiedys mi pomogła wiec teraz tez od niej zaczne aby mieć motywacje w kilkogramach na dalsza diete. + bede cwiczyć. orbitrek, rower, na playu fitness. musi się udać. musze zaczac wychodzić. z kolezankami i wgl robić coś ze swoim zyciem... ostatni rok liceum. przeciez nie moge się tak marnować. jakieś rady ? wsparcie? pozdrawiam Olga

Gość Ginger16
ja bylam na tej diecie i mialam takie jojoz e nie warto! startowalam z 70 kg po diecie 65 ale nie na dlugo pozniej jojo i teraz mam ponad 90 kg wiec uwazaj ja juz spodni nie nosze tylko kiecki dla starych bab bo w nic sie nie mieszcze

Gość summergirl
ginger ale jestes gruba ja tyle nie waze. zawsze wazylam 46 kg ale jak juz pisalam sie zapuscilam no i mam 87 kg to za duzo ja mam dopiero 18 lat. chlopaki sie ze mnie smieja , kolezanki szydza ale taka gruba jak ty to ja nie jestem wiec sie nie wypowiadaj

Gość summergirl
jak ja bym chciala miec anoreksje-bede ja miala zobaczycie jaka bede szczupla

Gość prawdziwa summergirl
po 1 to ja załozyłam temat nie wyzej sie podpisujaca summergirl. po 2 nie waze 87 kg tylko 68 , a chłopaki sie ze mnie nie smieja . sama mam chłopaka i to ja zmieniłam do niego nastawienie nie on do mnie. nie wiem co sie ze mna dzieje.. a kopenhaska to start w powazne zmiany.

ok zaczerniam sie bo trolle maja ubaw wec to prawda ze przytylam z 45 kg do ponad 80 kg tyko kopenhaska ablo anoreksja mnie uratuja

wydawalo mi sie ze malo jem ale jak spr tabele kaloryczne o jezu ja dziennie po 4-5 tys jadlam

dla podszywajacej się . dziewczyno chcesz sie posmiac to idz na jakas dobra komedie do kina. nie rob sobie jaj z ludzi bo to jest głupie. napisałam ten temat bo chciałam opini innych . kopenhaska ma mi zmniejszyc zoładek abym mogła wrócić do mojego starego zdrowego trybu zycia bo jak wspominałam ostatnio troszkę sie zapusciłam . osoby złośliwe pokazuja swoja słabość :) miłego dnia :)

to ze zarezerwowałaś sobie mój nick nie czyni cie jeszcze wszechmogacej. to ja załozyłam ten temat. nudzi ci sie i wolisz podszywać sie podemnie > to moje zycie

Gość ko,jxbcb
robi ktos dk ?