Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flower fresh!!!:D

Geodeta!

Polecane posty

Gość gość
U nas przed budową domu badania gruntu wykonywał warszawski zakład pana Andrzeja Kadłubowskiego http://www.kadlubowski.waw.pl/ Wszystko poszło szybko i sprawnie, jesteśmy zadowoleni z wyboru firmy.

Gość gość
Prowadzę firmę budowlaną, która zajmuje się budowaniem domów jednorodzinnych. Zawsze polecam zgłosić się do firmy geodezyjnej www.geodeta.lomza.pl Firma ta ma szeroki zakres usług, które świadczy bardzo profesjonalnie.

Gość gość
Geodezja i usługi kartograficzne na wysokim poziomie znalazłam w www.geomapgeodezja.com.pl. Bardzo polecam, firma rzetelna, a w skład ich usług wchodzi sporządzanie map do celów projektowych i map powykonawczych oraz pomiary działek.

Gość gość
Warto zawsze zgłaszać się do sprawdzonej firmy geodezyjnej, która posiada odpowiednie doświadczenie. Od siebie mogę wam polecić firmę www.geo-graf.pl Działają na terenie województwa lubuskiego, więc polecam ich wszystkim z tego regionu kraju.

Gość gość
W tym temacie korzystałam z usług firmy budowlanej www.skybud.eu. Tam spotkacie najlepszych fachowców, prężnie działających. Ceny u nich bardzo konkurencyjne bez ubytku na jakości pracy.

Gość gość
Mogę polecić biuro geodezyjne w www.mgeo.com.pl. Te biuro poleciła mi moja znajoma i jestem zdania, że najlepsi fachowcy są z polecenia.

Gość gość
Dobrego geodetę można znaleźć w tym biurze www.geomapa.info w miejscowości Złota w powiecie pińczowskim. Moim zdaniem warto wejść do nich na stronę i zapoznać się z ofertą.

Gość gość
Ja również korzystałem z usług firmy geodezyjnej www.geo-graf.pl, o której była mowa w tym temacie. Mogę potwierdzić że firma ta świadczy swoje usługi bardzo profesjonalnie i można im w pełni zaufać.

Gość papuszkaaaa

Ja również współpracowałam z firmą geodezjastargard.pl/. Efekt pracy spełnił moje oczekiwania, a budżet zanadto nie ucierpiał. Współpraca z nimi należy do przyjemności.

Gość filos

Dla nas mapę geodezyjną wykonywała firma M-Geo z Dąbrowy Górniczej www.mgeo.com.pl/ i jesteśmy zadowoleni z ich usług, solidni sa i kontaktowi, ceny mają ok, także z mojej perspektywy warto skorzystać.

Gość lara

Świetnie współpracuje się z firmą geodezyjną www.debet.gda.pl.  Solidnie działający fachowcy, którzy pracują z dbałością o najmniejsze detale. U mnie wykonali kawał dobrej roboty.