Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamapooodluszka

pytanie od kobiet w ciazy

Polecane posty

Gość mamapooodluszka

Co zjadłyscie dzis niezdrowego? bo ja sie musze przyznac, ze zjadłam 1 muffinke, 4 kostki czekolady, 7 słonych paluszków i kulke lodów. Czy to bardzo duzo grzechow?

Gość rottana
laaal ale grzech:-) slodki grzech:-D:-D:-D to nic strwsznego tylko nie placz pozniej ze w ciazy przytylas 20 kilo. zamiast wcinac czekolade i ciastka zlap za jablko banana czy cokolwiek innego. smacznie i zdrowo i twoja figura nie ucierpi.

Gość mamapooodluszka
tylko ze po jablku to.... umieram z głodu :) Jestem w 38 tc i przytyłam do tej pory 16 kg, wiem, ze to nie mało :(

Gość mamapooodluszka
zjadłam też apetycznego stolca. z wyglądu nie wyglądał zachęcająco, ale zapewniam, że w smaku był wyśmienity

Gość mamapooodluszka
na sniadanie zjadłam 1 grahamke z szynka i poidorem, na obiad - zupa mleczna z płatkami otrebowymi i na drugie kopytka z gotowanym miesem w sosie i surówka. Planuje zjesc jeszcze jablko, brzoskwinie i pol grahamki z serem bialym i pomidorem. Myslicie, ze bardzo duzo jem?

Gość mamapooodluszka
może jeszcze przed snem zjem na szybko świeżego krowiego placka

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyp
ja pier*. Jesteś głodna to jesz. I nie widze jakiś super grzechów niewybaczalnych. Weź się opanuj.

Nooo, to takie grzech da sie przezyc - gorzej jakbys jadla tylko mufinki :) chyba nieduzo, ja zjadlam: - 2 kanapki z chlebem razowym, chuda wedlina i pomidorem, jajecznice z dwoch jajek, - zupe mleczna z makaronem razowym - pierogi z truskawkami (4) - kanapke z serem i papryka - 3 duze sliwki Dzis jakis kaszaniasty dzien z tym moim jedzeniem... Zjem jeszcze - 3 morele, jogurt naturalny - 2 male kanapki z konfitura

Gość mamapooodluszka
no bo wlasnie sie zastanawiam czy duzo czy nie, bo mniej wiecej jedzac w ten sposob przytylam juz 16 kg. I tak kazdego sdnia obiecuje sobie, ze koniec ze slodyczami, ale moja silna wola jest widocznie zbyt slaba :D

Gość a jaaaaaaaaa.........
dziś poszła cała czekolada :-) ale co tam oczywiście w ramach deseru. umnie 23 tydz. a na razie 1,5 kg do przodu. tego tupu grzechy jak ty to ja codziennie popełniam :-P a 16 kg to nie tragedia zależy od wagi wyjściowej

Gość mamapooodluszka
waga wyjsciowa to 53 kg przy 155 cm

Ja 10, ale nie moge slodyczy i w ogole z umiarem ;) ale dzis mniej zjadlam niz zawsze.

Gość kasixa xd
ja zjadłam dzis sporo nie zdrowych rzeczy: 3 czekoladki kinder ( te paluszki ), zestaw longer menu z kfc, 2 kawałki pizzy z salami ;)

Gość a jaaaaaaaaa.........
to w miarę ok jesteś w górnej granicy normy choć jakby było mniej to lepiej tragedii nie ma bo jesteś na samej końcówce ja w pierwszej ciąży przytyłam podobnie jak ty bo 14 kg w tej samej wadze i wzroście często te dodatkowe kg to tylko woda więc się nie zadręczaj

Gość kasixa xd
a na wadze jak do tej pory ( 34 tc) +7 kg ;)

Gość Mama Puszka Bejbuszka
No to ja jedno ciastko i 3 kostki czekolady i to w ramach ograniczania słodyczy:p bo są dni kiedy bez problemu cała czekolada szła:) i Wy to widzę tak jakoś anorektycznie się odżywiacie, ja bym na tym całego dnia nie przeżyła ale i Dzidzie już mam dużą, niecałe 3 kg w 36 tc.

Gość jedne tak inne siak
dla jednej nawet 18 kg to nie będzie dużo a dla drugiej 7 będzie zdecydowanie za dużo wszystko zależy z jakiego poziomu startujemy jedna nie tyje nic lub prawie nic z początku a później leci z wagą w górę. taj jak moja szwagierka do 32 tyg to miała tylko 5 na + a do 41 tyg to zaliczyła + 20

Ciezko jest, bo u mnie to dieta cukrzycowa, ale co zrobic... Moja malutka w 34 tc 2300, takze w normie. :)

Gość mamapooodluszka
up

Gość mamapooodluszka
podnosze

Gość summer bay
ja wczoraj zjadłam czipsy :P

Gość malakasiamala
a ja juz dzis wciagnelam cala czekolade ....