Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asdaaaa

Co na śniadania i kolacje ?

Polecane posty

Gość Asdaaaa

Witam moj synek ma 15 miesięcy i juz nie mam pomysłów to je kaszki jajecznicę tosty z masłem sandwich z serem kisiel platki ale przeważają kaszki dziewczyny powiedzcie co wy dajcie swoim maluchom na śniadanie i kolacje bo mniej juz brak pomysłów :-(

Gość ojtma ojtam
mój ma 21 i też przeważnie kolacja to kaszka i to tylko kakaowa ale to jedyny posiłek z mm jaki je bo samego nie pije więc daje mu na noc - a rano jajecznica, parówki, kanapki wszelkie ale to już mniej chętnie jada - kisiele, jogurty, serki itd jada na 2 śniadanie albo podwieczorek

Gość Asdaaa
Ktos jeszcze ?

Gość 35
JEDZZONKO I FUCK

Gość Asdsss
A kto Jeszcze? Tylko madry

Gość Adaassa
Up

ja tez daję kaszkę,jogurt,kanapki np.z jajkiem na twardo lub ugotuje jajko na miękko.Kanapka z dżemem,twarogiem,jakimś serem.Owoce. jeszcze na kolacje daję warzywa:brokuły,kalafior,brukselkę,fasolka szparagowa.Robię to z masełkiem i bułką tartą lub same.Tez wymyslam i kombiniję bo róznie to z tym jedzeniem u mijego dziecka jest ;)

Gość Adaassa
Właśnie u mnie jest problem z kanapkami wogole nie chce chleba jesc no chyba ze tosty to tak ale zwykłego chleba ani rusz :-(

Gość michalyna
Na kolacje zwykle platki z jogurtem - a platki rozne -kukurydziane,dinkel (nie wiem jak to sie nazywa po polsku),owsiane,jakies musli. Na sniaeanie najczesciej kanapki-na eoznyxh rodzajach chleba,czasem pumpernikel,czasem zwykly,czasem slodkawy drozdzowy,czasem jakis chrupki kukurydziany albo wafle ryzowe. na ten chleb jakies smaroqidlo. czasem zamiast tego jajecznica albo sandwich z serem zoltym. cokolwiek by bylo -zawsze jeszcze troche jogurtu albo fruchtzwerga i owoce

w sumie mój mały tez kanapek za bardzo nie je tzn.wyrzuca wszystko co na nich jest.chleba cos tam zje,połowę narozwala :) bardziej tez lubi tosty.A ile waży twoje dziecko?mój tez ma 14 m-cy.wazy 9kg

Gość Assdaaaa
Moj waży 10.58kg. No staram sie go przekonać do chleba ale mu to nie idzie :-(

No trudno,tak to juz jest z tymi dziećmi :) czesto sa niejadkami... Twój synek wazy ponad 10kg,kiedy mój dojdzie do 10,nie wiem;) najwazniejsze aby zdrowi byli.