Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sun_ny

ciaza? nie ciaza?

Polecane posty

Idiotyczne pytanie mam. Ponoc jak sie chce objawow ciazy doszukac, to zawsze mozna...;) Staramy sie z meznym o potomstwo. Ewentualny maly cud nastapic mogl w ubiegla niedziele albo poniedzialek. Okres mam dostac 5 sierpnia, ale...pojawily sie lekkie mdlosci w ciagu dnia, alkohol mi smierdzi, fajki nie ciagna (sukces roku bo popalam cichaczem), piersi zrobily sie calkiem inne-sa miekkie ale ciezkie, brodawki (i tylko brodawki) bola i ciagna, prawa brodawka (i tylko prawa) zrobila sie wieksza z ciemna obwodka. Nigdy sie tak moje piersi przed okresem nie zmienialy drastycznie. No i zmeczona jestem, ale to mozna wyjasnic krotkim urlopem. Niby czuje sie tak jak przed okresem-boli mnie brzuch i uda-moj standard, ale ani piersi mnie nie bola ani nie warcze na nikogo. Zaznacze od razu, ze nie mam lat 17 czy 21. Jak szybko mialyscie objawy, ze cos sie zmienia? Bo ja juz glupieje calkiem.

Mhy wydaje mi sie ze na objawy jeszcze za wczesnie,choc moze znajda sie jakies kobiety ktore odczuwaly je przed zrobieniem testu :) U mnie w sumie tylko w jednej ciazy wystapily miedzy 6-9 tyg z druga corcia..a z synkiem nie czulam nic,jakbym w ciazy nie byla,moze sprobuj zatestowac tego 3ciego,jesli HCG wzrasta powinna byc juz jakas bladsza druga kreska.Powodzenia ...

Z druga corcia wystapilo u mnie tez plamienie inplantacyjne,7 dni po zapolodnieniu ,w dwoch pozostalych ciazach tego nie bylo...

Majoweczko, no wlasnie za wczesnie na jakiekolwiek objawy. Mam nadzieje, ze sobie nie wkrecilam, a ze cos sie dzieje. Kupie chyba ten test jutro i sprobuje w srode rano :) A nuz widelec ;)

Fajnie,fajnie mozna powspominac ten okres czytajac takie topiki he he ,a niby nikt ich nie lubi czytac :) Badz cierpliwa i popros w aptece o jakis test dobry,mnie wyszedl przed spodizewana miesiaczka ...

Gość summer bay
sun ny albo idź na betę, będziesz miała 100% pewności