Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjfgjgkgk

Wieczór Panieński - pomysły, co zorganizować?

Polecane posty

Gość gjfgjgkgk

Witajcie, Przypadła mi rola organizacji wieczoru panieńskiego siostrze. Zgodnie z jej życzeniem nie będzie striptizera ani tortu penisa. Do tej pory udało mi się zorganizować Vip room w klubie, gdzie grają fajną muzykę. Jednak wydaje mi się, że sam klub to za mało, taka impreza nie wyróżniałaby się niczym innym od wypadu co sobotniego do klubu :/ Macie jakieś pomysły co można zrobić przed wyjściem do klubu? Aha, no i jesli się składałyście na taki wieczór panieński to po ile? Jak w ogóle wasz wieczór wyglądał? Dodam tylko, że wieczór panieński będzie w Bielsku - B. (taka mała podpowiedź dla osób które byłyby z tych okolic).

Gość Palomaaa
Na początek może wizyta u kosmetyczki (spa?), wiesz, jakieś maseczki, masaż

Gość Palomaaa
Albo zupełnie w inną stronę - wypad na gokarty, quady, paintball. Wersja trochę męska, ale kobiety też lubią takie rzeczy.

Gość gjfgjgkgk
Przyznam, że o gokartach myślałam, ale boję się, że większość dziewczyn nastawi się na zabawę w klubie i będą wolały ubrać kiecki, zrobić makijaż i nikomu później nie będzie się chciało przebierać :/

Gość Palomaaa
Ale gokarty możesz ustawić np. na 10 rano. A wszystkim zaproszonym możesz przecież powiedzieć co planujesz, żeby odpowiednio się ubrały.

Gość gość
:)wszystko mozna kupic no zupelnie fajnie wtedy jest tak no super no spontanicznie 3333 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Gość dżoana_111
Hej, ja byłam na wieczorze u mojej koleżanki. Zrobiliśmy jej wystrój i prezent w postaci sexi bielizny z tego sklepu http://www.partyshow.pl/pl/c/Wieczor-panienski%2C-kawalerski/123 Może coś was zainspiruje. Trochę na ostatnią chwilę robilyśmy ale paczka dotarła na czas.

Gość gość
Jak chcą odstrzeliść się w kiecuchy i szpile to może to nie głupi pomysł ... http://www.partybus.pl/ ostatnio trafiłam na ten artykuł i mega mnie zaciekawił ;D sama bym mogła taki chciec !