Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddsdcsa

które ładniejsze imię?

Polecane posty

Gość ddsdcsa

Blanka, Nadia, Milenka??

Gość sanoo
Nadia

Gość ddsdcsa
Maleńka urodzi się w październiku, a ja nie mogę się zdecydować :) Chyba pozostanie Nadia :)

Gość tylko tylko i tylko
blanka, ewentualnie milena, ale żadna proszę ja ciebie nadia :O

Blanka ok, Nadia ok, Milena nie ok. Sprawdź w aktualnym spisie najczęściej nadawanych dzieciom imion, czy przypadkiem Twoje typy nie są bardzo popularne. W przyszłości chyba nie chciałabyś aby kiedy wołasz swoje dziecko odwracało się pół osiedla ;)

To by trzeba było dać Scholastyka, oryginalnie i małe prawdopodobieństwo że inne dziecko tak będzie miało ale gwarantuję że odwróci się całe osiedle a nie połowa.

Gość ich mach dich fertig
Hania :-)

Gość Zatracony w bezsilności 1989
Nadia... jakby nie było normalnych imion.

"Nadia... jakby nie było normalnych imion." A za lepsze uważasz wszystkie Lenki, Julki, Madzie, których jest pełno?

Gość Maja22lata
Milena fajne imie mam problem synek mojej siostry placze codziennie w nocy ja z nia mieszkam czy to normalne ze 8 miesieczne dziecko budzi sie okolo 2 w nocy i wyje przez 1h lub dluej ?

Gość Zatracony w bezsilności 1989r
Lenka jest cudownym imieniem, i obecnie jest mało osób o tym imieniu choc coraz czesciej się to imię daje to fakt.

Gość wszystkie trzy
beznadziejne,moze cos mniej oklepanego wymysl?

Gość Dominikaaaaaaaaaaaaaaa
Ja bym nazwala coreczke jagoda, roza, zosia, marysia :)

Gość ddsdcsa
Coś mniej "oklepanego" czyli według Ciebie jak? nie uważam, żeby Nadii Blanek lub Milenek było szczególnie dużo. Osobiście znam tylko dwie, choć pochodzę z niemałego miasta. Oczywiście ma sie prawo komuś nie podobać, ale w grę wchodzą tylko te trzy. No, chyba, że ktoś miałby propozycję, w której od razu bym się zakochała :)

Gość ddsdcsa
Zuzie mamy już dwie w rodzinie.. Więc odpada.

Gość hahahha
Nikola?????? Wiktoria????? Jest ich tysiące. Kaja, a jak pozniej będzie chłopczyk to Kajak :D

Gość hahahha
Proponuję jednak Milenę

Gość Tereferer
Z tej trojki to Blanka, Milena kojarzy sie z Galeriankami, a Nadia to Nadiezda, a Nadiezda to Nadzieja, a Nadzieja matka glupich Maria, Florentyna, Helena- imiona i dla dziewczynki- Mania, Marysia, Florcia, Helenka, i dla pani Marii i pani Florentyny, i pani Heleny. No i Roza, tez uniwersalne. Poza tym sentymentem darze Jadwigi, Kazimiery i Miry, ale dziecka raczej tak nie nazwe... Ach i naturalnie Lili, Anna, Alicja-Alina, Irena Karolina, Magda (ale bron Boze Madzia!!), za to nie podobaja mi sie Nikola, Sara, Irma, Klaudia a takze Zofia

Gość Nadia!!!!!!!!!!
!!

Gość aaaaoooooooooooosss
Najpopularniejsze imiona nadane w 2011 roku (na podstawie danych z Ministerstwa Spraw Wewnętrznych): 1. Lena 8074 2.Maja 7664 3. Zuzanna 7569 4. Julia 6332 5. Wiktoria 6092 6. Amelia 5497 7. Aleksandra 5364 8. Oliwia 5195 9. Natalia 5066 10 .Zofia 3914 11. Martyna 3641 12. Anna 3336 13. Alicja 3294 14. Emilia 3151 15. Hanna 3070 16. Nikola 3031 17. Marta 2576 18. Gabriela 2442 19. Milena 2072 20. Nadia 2021

Gość Livia_85
Teraz mnóstwo rodziców wybiera te imiona. Jeszcze do niedawna były bardzo oryginalne, ale przestały takie być. Ja poszukałabym czegoś innego. Z tych imion chyba najładniejsze jest Milena, chociaż reszta też ładna.