Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieterka bladym świtem

Ile czasu trwa Wasz stosunek?

Polecane posty

Gość dfgfdf
Mogę mu jakoś pomóc? Jakoś wpłynąć na to, żeby wytrzymywał dłużej? nie pobudzaj go przed stosunkiem , nie całuj sie znim , nie łąp go za jądra czy pośladki i nie bierz członka do ust . Facet mniej podniecony moze dłużej

Gość szybki numerek
Przeanalizowałam Wasze wypowiedzi i doszłam do wniosku, że wzystkie laski chciałyby dłużej a ja wręcz przeciwnie... Dla mnie idealny seks to góra 10 min, ale parę razy dziennie. Mój facet czasem się denerwuje bo skracam grę wstępną i chcę przejść do rzeczy :) Chociaż nie powiem bo jak ja się nim zajmuję to poświęcam tyle uwagi i czasu ile potrzebuje i odwrotnie... :)

Gość dfgfdf
pozwól zeby to on cie pobudzał , ale sama go nie dotykaj .

Makabra :classic_cool: Lubię go pieścić, ale jeśli to jedyna metoda, żeby wytrzymał dłużej, to przestanę :( Szybki numerek - mnie też czasem odpowiada szybki numerek, ale niekoniecznie aż tak szybki jak to u nas czasem bywa. To co u nas jest "dłuższe", to dla mnie idealny szybki numerek. Ale czasem chciałabym też normalny długi seks, którym można się podelektować (z mega intensywnym zakończeniem ;) )

Gość Trzyminutowiec nie ma
może niech przeczyta poradnik : "już nie będę taki szybki" (M. Gartner). Albo ty go przeczytaj i zobaczysz co można z tym zrobić. Poza tym wygoogluj sobie jakieś porady na ten temat. Ja spadam do pracy i życzę dużo ćwiczeń i w kóncu dłuższego seksu :p

Gość szybki numerek
jak facet jest zmeczony to moze dluzej ale wtedy ty edziesz musiala pracowac na jezdzca...

Gość dfgfdf
spróbuj równiez ( moze to dziwne ) metody ktora moze okazac sie skuteczna : uprawiaj seks w ubraniu najlepiej w pozycjach przednich .. Zostaw na sobie bluze , ale sciagnij majtki Facet jesli nie widzi piersi kobiety czy posladków jest mniej pobudzony i moze dłuzej

Gość u nas
Jesli kobieta robi głebokie gardłą i ciagnie jak odkurzacz zna sie na tym ... To mało facetów jest w stanie wytrzymać dłużej niz 5 minut takiego loda .. no j myslalamm ze tylko tak sie to robi mozna inaczej??

Gość szybki numerek
do ankieterka bladym switem wiem o czym mowisz ja tez lubie czasami dlugo ale zazwyczaj jest tak ze jak ja chce dlugo to on jest zmeczony a jak on chce sie zabawic to ja mam ochote zrobic co trzeba zeby bylo nam dobrze i koniec :) ciezko sie zgrac,,,,

trzyminutowiec nie ma - ok, poszukam tego poradnika. Dzięki. 🖐️ Googlowałam już trochę w tym temacie i powiem szczerze, że te rady opierają się głównie na tym, żeby 1wszy raz był szybki, a następny niby ma być już dłuższy. Tylko że on nie zawsze może drugi raz. szybki numerek - obydwoje padamy na twarz przez pracę. Kiedy jest zmęczony, to uspia zanim wyjdę z łazienki. Ale muszę spróbować z tym, co piszesz.

Gość dfgfdf
w pozycji na pieska jesli ma przed sobą wypiete posladki to go bardziej podnieca niz sam stosunek i moze szybko szczytować . Na pewno jest wiele sposobów ktore sprawia ze wytrzyma dłuzej . Nawet 10 minut .

Gość u nas
wbrew porom w polowie ubranym moze go jeszcze bardziej podniecic bo to jest innosc od codziennosci no i fantazja zadzia;-)

szybki numerek - masz rację. Ciężko się zgrać :)

Gość u nas
kiedys pamietam ze czytalam o tym ze w momencie gdy czuje ze zaraz bedzie po wszystkim musi zllapac za moszne ii zdecydowanym ruchem pociagnac do tylu .ale zeby sobie krzywdy nie zrobil

Gość dfgfdf
ii zdecydowanym ruchem pociagnac do tylu .ale zeby sobie krzywdy nie zrobil To pewnie był zart . Przeciez facet złapany za jądra tryska szybciej .

Z tą moszną próbowałam - doszedł szybciej i mocniej

Gość dfgfdf
Z tą moszną próbowałam - doszedł szybciej i mocniej sciskanie jąder w czasie stosunku powoduje wiekszy wyrzut testosteronu i facet szybciej skończy .

Gość aaaarwena
22 minuty i 53 sekundy 🖐️

Gość dcdasecda
1niech cwiczy mieśnie kegla- Mięśnie Kegla znajdują się między moszną a odbytem. Ćwiczenie to polega na napięciu mięśni, aby wstrzymać oddawanie moczu lub poruszanie penisem podczas wzwodu. 2 niech kontroluje własne ciało czując narastające podniecenie i moment, że za chwilę ma dojść do uwolnienia „żołnierzyków, przestań wykonywać ruchy frykcyjne. Wyjmij penisa z pochwy i kiedy podniecenie nieco opadnie, znów przystąp do działania. Można także wykonać kilka głębokich oddechów.

Gość u nas
wczle nie zartowalam mialam kiedys taka ksiazke z pokazanymi pozycjami,i roznymi takim ciekawymi rzeczami no i tam byl ten sposob, jak zaczynalismy przygode z seksem to maz niestety dochodzil bardzo szybko a mi bylo malo,sprobowal pare razy ta metode i u niego akurat poskutkowalo, z biegiem czasu poznalismy lepiej swoje ciala,potrzeby co nam sie podoba a co nie i ten seks jest o wiele dojrzalszy i dluzszy

od 15 min nawet do 2 h ;) a szybki numerek to moze 5-10min?

Gość niebezpieczna ;))
Gdy kocham się z moim facetem podczas pierwszego stosunku dochoddzi szybko bo jest tak nabuzowany i tak rozpalony, ze kilka minut i juz ;) On dobrze wie, że mnie nie zaspokoił , ja nie zaprzeczam, ale wystarczy ze odczekamy ok 15 minut moze nawet mniej i juz moze drugi raz sie kochać. Wtedy jest już od 15 minut wzwyż ;) każdy chyba facet tak ma, ze za drugim razem juz moze dłużej ;)

Gość a stosunek analny
ile trwa?

Gość u nas
legalna az tak szybko przecierz to ledwie kilka ruchow nie mozliwe

no właśnie mozliwe niestety,tym bardziej,ze ja mam 22 lata a mój facet 36 jestesmy razem rok czasu,dłużej to On może tylko jak m kaca;P

Gość niebezpieczna ;))
legalna a próbowaliście od razu po pierwszym stosunku odczekac chwile i zaraz natsepny raz sie kochac?

nie,bo On już nie może więcej,a kochamy się w polotach 1 raz na 2 tygodnie,ja oczywiście mogłabym codziennie,ale...:(

Gość niebezpieczna ;))
legalna a jak byś po tym jednym razie spróbowała go rozpalic od nowa ? daj mu tak z 20 minut odpoczynku a potem znowu go rozpal ;) sam sie na ciebie rzuci!