Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madlen

Czy przez taką sytuacje ze śluzem można zajsc ? Poważne odpowiedzi...

Polecane posty

Gość Madlen

Może to niezbyt pasuje do tego tematu, ale tutaj mi tylko mogą dobrze odpisać na to. Byłam u znajomych na wakacjach , tam był siostrzeniec tej znajomej mojej mamy, bardzo fajna jest dlatego z nią o tym rozmawiałam. No i tam leżałam z tym jej siostrzeńcem przed laptopem na łózku , brzuchami do dołu xD Poszłam do ubikacji i on był na moim miejscu jak wróciłam po minucie, przesunął się i ja się tam położyłam w tym miejscu , ja miałam spodenki , majtki i wkładkę na której było tylko troszkę śluzu , a na majtki i spodnie na pewno nie przeszło :p i były na nich tylko ślady po staaaarym śluzie bo czasami nie mam wkładki i wtedy się zabrudzą ;/ Powiedziałam tej znajomej czy mam się o co bać, bo ja w szkole o tym jeszcze nic nie miałam a chciałabym coś o takich rzeczach jednak już coś wiedziec, on był wtedy w bokserkach, a ja nie wiem czy ten śluz w którym są plemniki czy jest dopiero gdy się podnieci a najpierw musi stanąc czy zawsze ... A wątpie żeby przed laptopem czytając o grach mu stanął xD no i chodziło mi o to czy ten śluz mógł mu przesiąknąc bokserki na kołdre i wtedy gdy ja mam suche spodnie to by przeniknęło i to miejsce jak leżałam to to nie jest tak idealnie na pochwe tylko tak u góry gdzie są włosy xd Pewnie nawet nie miał tego śluzu ale chcę się zapytac was czy gdyby był w tych gaciach to by mogło dojsc do tego? Ona mi mówiła że nawet nago możemy się przytulac i nic by nam nie było bo o ten śluz to tylko podczas sexu chodzi, i też chcę zapytac o ten śluz , czy najpierw musi stanąc a potem dopiero śluz , raczej ja bym go tak nie podnieciła żeby mu stał xD Proszę o poważne odpowiedzi, bo ja na serio nic nie miałam o tym w szkolę a wiem że w śluzie to jest więc już nie ogarniam ;/

Gość Madlen
A no i to był 9 dzień cyklu , a ta znajoma mi mówiła że to za wcześnie zwłaszcza dla mnie ( mam 14lat )

Gość Madlen
A tego że przez śluz można naczytałam się dużo w internecie, a ta znajoma mi mówiła żebym się nie sugerowała "lekarzami" w internecie na forach , bo niby eksperci a często nic się nie zgadza, ona w ciąży coś miala i wyczytała że ma cukrzyce ciążową i 2 dni płakała, potem okazało się że nic jej nie było, więc chciałabym wiedziec jak najwięcej o sytuacjach ze śluzem itp gdy nie ma sexu