Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykły facet@

Czy mozna kochać prostych ludzi??

Polecane posty

Gość Zwykły facet@

Mnie nie chodzi o sex ( choć nie stronie od niego bo to też jest cząstka życia dwojga ludzi ) lecz o kobiety, dziewczyny które znają życie i nie szukają ideałów - czy takie osoby jeszcze istnieją które szukają osób płci przeciwnej nie zwracając na to uwagi ?? Ja jestem zwykłym, prostym facetem niczym się nie wyróżniającym żyjącym skromnie, czy taki facet jak ja ma szanse u kobiet??

zwykły facet tak ale zakompleksiony to juz inna bajka :classic_cool:

Gość Zwykły facet@
kylie2585 Tak się składa ze ja taka osoba jestem i nie miałem nigdy szczęścia u kobiet, nie żalę się nad sobą tylko chciałem się z tych myśli uwolnić które mnie nurtuja.

Gość Zwykły facet@
v34 He sadzę że kompleksy każdy jakieś posiada i ma bo nie ma osób idealnych, są chwile w których człowiek nie radzi sobie często w życiu:)

mam prawo sobie nie radzić ;) ale czy to stawia mnie w szeregu gorszych, mniej waznych?:)

Gość Zwykły facet@
v34 Ja ciebie rozumiem ale są chwile w których nie potrafimy nad sobą zapanować i w różny sposób wtedy to może się przeistaczać, jedni popadają w kompleksy inni to rozładowują w inny sposób.

ja wam powiem tak..nikt nie jest doskonaly ani idealny..na swiecie nie ma idealow i ja nie szukam..

Gość Zwykły facet@
kylie2585 He żeby było więcej takich osób jak ty to zapewne nie mieli byśmy tylu problemów i ludzie bardziej by byli życzliwi dla siebie:) Popieram Ciebie bo jestem jena z osób co tak samo myśli jak ty:)

kylie ale nie uw9erze równiez że chciałbyś sie zwiazać z facetem który ma kompleksy ;) to nie ma nic wspolnego ze skromnością ;) zakompleksiony facet czy kobieta to istoty nie tylko aseksualne ale wrecz toksyczne :P

Zwykły facet@ kylie2585 He żeby było więcej takich osób jak ty to zapewne nie mieli byśmy tylu problemów i ludzie bardziej by byli życzliwi dla siebie Popieram Ciebie bo jestem jena z osób co tak samo myśli jak ty jakby było wielu takich samych świat byłby monotonny i nudny ;) a nie miły i przyjazny :) moze to własnie nie w braku zyczliwosci i zrozumienia jest problem?? a raczej w postrzeganiu siebie przez ciebie samego?:P

Gość Zwykły facet@
To co nadmieniłem v34 to nie tyczy się tego że cały czas żyjemy w kompleksach lecz jest to zjawisko przejściowe więc nie zrozum mnie czasem źle, mówię co do swojej osoby.

Gość szesc i pol
KAZDY ma kompleksy, wazne jest to, JAK sobie z nimi radzi

czy takie osoby jeszcze istnieją które szukają osób płci przeciwnej nie zwracając na to uwagi ?? wiec co ma oznaczać to zdanie?? przejsciowy problem ze znalezieniem partnerki?? czy krzyk...to nie moja wina że żadna mnie nie chce...wszystkie są złe podłe dwulicowe:P

Gość Zwykły facet@
v34 Ha ha Jestem ugodowy i wiem że świat był by nudny gdyby wszyscy byli tacy sami ale ludzie staja się bardzo wymagający co do innych osób i szukają księżniczek czy też księcia z bajki a nie zwracają na to uwagi kim sami są i są bardzo zarozumiali.

To fakt :) ale jeśli mam to gdzieś co inni o mnie sądzą i daje im prawo do tego by wybierali co im pasuje to nie tylko jest mi łatwiej i staje sie bardziej życzliwa ale i nie wpedzam sie w kompleksy ;) a to juz prosta droga do bycia kimś niezwykle ciekawym :) pociągajacym ;)

Gość Zwykły facet@
v34 Choć robię błędy ortograficzne w pisowni - to wiem, ale zauważam że dokładnie tego nie przeczytałaś co napisałem w temacie więc nie będę się powtarzał. Każdy gdy chce kogoś złapać za słówka nie będzie miał z tym problemu by komuś dopiąć łatkę a ja nie w tym celu napisałem by czepiać się czegoś. Sądzę że dla innych będzie zrozumiałe co napisałem a ze ty nie możesz tego zrozumieć to już na to nic nie poradzę.

Gość prosci ludzie sa nudni
ciekawi sa ludzie wyrafinowani

Gość Zwykły facet@
kylie2585 No i widzisz jak inni maja podzielne zdanie więc nudzić się nie da przy takich osobach he he:)

Gość Zwykły facet@
prosci ludzie sa nudni No pewnie że są nudni bo nie dorównują wam:) a ja do wszego życia nic nie mam bo to wasz świat w którym żyjecie a mnie nic do tego:)

Zwykły facet@ nie przejmuj sie tym..rób jak uwazasz..ja ma gdzies co o mnie mowia i w ogole..ide przez swiat i jest mi z tym dobrze..

Zwykły facet@ v34 Choć robię błędy ortograficzne w pisowni - to wiem, ale zauważam że dokładnie tego nie przeczytałaś co napisałem w temacie więc nie będę się powtarzał. Każdy gdy chce kogoś złapać za słówka nie będzie miał z tym problemu by komuś dopiąć łatkę a ja nie w tym celu napisałem by czepiać się czegoś. Sądzę że dla innych będzie zrozumiałe co napisałem a ze ty nie możesz tego zrozumieć to już na to nic nie poradzę. czyli nawet moją odmienną opinie uznajesz za atak na twoją osobę?:D:D no własnie o tym ci piszę ale mam świadomosc że pewne rzeczy sa dla niektórych ludzi dość mocno nie na tu i teraz :) Nie łapę za słówką odbieram to co piszesz w swój własny specyficzny sposób i twoja ostra odpowiedz na moją odmienna opinie sugeruje mi że trafiłam w dośc czuły punkt. Kazdą zmianę w naszym zyciu zaczynam od siebie. weryfikuje problem i jak to z czym mam problem wpływa na mnie i moje uczucia i czesto pytam sie sama siebie dlaczego to coś tak bardzo mnie uwiera? :P wtedy odpowiedz jest prosta i czesto blokada tkwi we mnie a nie winnych osobach ;) Czy wiec lepiej się uzalac nad sobą i innych obwiniac za to co złe w moim zyciu?? czy moze spojrzec w siebie głęboko i zapytac sie samego sienbie co jest ze mną nie ta?? ale to wymaga pokory ;)

Gość Zwykły facet@
kylie2585 Też nie zwracam często na to uwagi i ignoruje takie osoby, było by to bez sensu by prowadzić takie dyskusje i z kimś się przekomarzać więc często zostawiam czyjąś wypowiedź bez odpowiedzi:)

Gość Zwykły facet@
v34 Mój temat czego innego się tyczy więc odbiegłaś od tematu w którym się nie będę wypowiadał. Jeżeli na to co napisałaś chciał bym o tym porozmawiać to bym założył inny watek w temacie na który chcę porozmawiać.

Gość Zwykły facet@
A teraz już muszę uciekać do pracy więc pozdrawiam wszystkich i dziękuje za odezwanie się tym osobom. Jeszcze tu wpadnę wieczorem więc myślę że jeszcze się ktoś odezwie:)

Gość beciaciecia32
Mój facet to prosty człowiek i bardzo go za to kocham,wcześniej miałam takich popaprańców psychicznych że za obecnego codziennie dziekuje losowi

Zwykły facet@ v34 Mój temat czego innego się tyczy więc odbiegłaś od tematu w którym się nie będę wypowiadał. Jeżeli na to co napisałaś chciał bym o tym porozmawiać to bym założył inny watek w temacie na który chcę porozmawiać. wiec wyłoze bardziej łopatologicznie :) Nie jest problem w tym że kobiet kochających zwykłych facetów brak ale w tym że to nie "zwykłość" ale kompleksy twoje odbierają ci szanse na bycie z kobietą:classic_cool: