Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebezpieczna ;))

przed, w trakcie i po stosunku. opisujcie! :)

Polecane posty

Gość niebezpieczna ;))

hej moje kochaiutkie Chciałabym żebyście opisały swoją grę wstępną z partnerem, pozycje jakie najbardziej lubicie, i oczywiście jak wasz facet zachowuje sie tuż po stosunku Do dyskusji moga oczywiście włączyć się panowie śmiało, opisujcie!

Gość Lalunia 1990
Ja mu loda, on mi minete - to gra wstępna. Pozycje najlepsze to na jeźdźca, od tyłu lub klasycznie. Po seksie trochę przytulania i potem spać :)

Gość niebezpieczna ;))
a nie rozmawiacie?

Gość niebezpieczna ;))
ja po seksie lubie pogadac ii sie pośmiac z nim, choć to zdarza sie na prawde bardzo rzadko , bo jest jak wiadomo zwykle zmeczony.

my po seksie stabilizujemy nasze oddechy przez 30 minut po czym zasypiamy :classic_cool: albo wracamy do pracy z pory obiadowej, albo idzemy sie napic wody, albo zjesc kanapke, albo patrzymy sobie w oczy i calujemy albo idziemy pod prysznic albo wlaczamy tv z dobrym filmem ... :classic_cool:

calujemy albo idziemy pod prysznic albo wlaczamy tv z dobrym filmem ... prysznic to raczej wstęp do kolejnego seksu :classic_cool: najbezpieczniej pozycja na misie :D:D

Gość bezpiecznik
Ja po seksie wyłączam przeglądarkę :P

Gość niebezpieczna ;))
a macie do zaoferowania jakies c iekawe gry wstepne??

Gość Transfer
My właściwie nie mamy gry wstępnej, bo jej nie potrzebujemy. Ja zawsze jestem gotowa. Poza tym lubię ostro :) ale się rozmarzyłam ;)

a raczej kolejny seks pod prysznicem :classic_cool: ja nie umiem sie temu oprzeć 😭 Na co komu gra wstępna :classic_cool:

Gość spelniona ona.
przed i w trakcie magia ;) (moj Mezczyzna jest seksuologiem :D) nie bede teraz pisac o szczegolach bo jestem w pracy i jak sie nagle zarumienie to bedzie to dziwnie wygladalo :P a po? przytulamy sie, calujemy, mowimy jak bardzo sie kochamy... a ostatnio coraz czesciej z Jego ust pada "po co nam te gumki... tak bardzo chce miec z Toba dziecko" ach, jest cudowny i kocham go nad zycie! :D

nooo prosze jako znawca tematu wie jak sie skutecznie nawija makaron na uszy :classic_cool:

dla mnie gra wstepna to sygnaly w ciagu dnia, przelotny pocalunek w szyje albo uszko, wyszeptanie do ucha brzydkich slowek :classic_cool:, , lubie wywieszac pranie w samej halce i schylic sie do miski i ops - odsloni sie wiecej niz trzeba, lubie gdy jak myje naczynia od mnie zlapie w talii i kaze sie wypiac i mocno sie otrze pokazujac jaka ma ochote... tak sie zaczyna wszystko :classic_cool:

Gość niebezpieczna ;))
to są bardzo fajne girki prowadzone przez caly dzien. ;) ale chodzi mi o gre wstepną przed samym stosunkiem. ja nie mieszkam jeszcze ze swoim meżczyzną, ale spotykamy się codziennie i wiecie :)

Gość niebezpieczna ;))
SPEŁNIONA ONA pozazdrościć męża! sprawy łóżkowe musicie mieć idelane:)