Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus555

ma 2 dzieci

Polecane posty

co myślicie o związku z kobietą po rozwodzie która ma 2 dzieci jest nam dobrze fajna miła trochę życie jej się nie ułożyło jesteśmy razem wszystko ok tylko ma 2 dzieci czy związalibyście się z taką kobietą jesteśmy dwa lata razem

Gość pawlaaa
jesteś z nią dwa lata to chyba już się związałeś, nie rozumiem pytania, masz swój rozum, jeżeli jest wam dobrze, to dzieci chyba nie są przeszkodą zwłąszcza, że przez dwa lata już poznałeś jak wygląda takie życie.

Gość NIVELAZIONE
ona jest miła ale dzieci już nie? zastanów się nad sobą. jeśli decydujesz się na związek z osobą po przejściach to bierzesz wszystko. jeśli tego nie rozumiesz to szukaj kogoś bez dzieci

tak poznałem mała ok starsza troche pyskuje ale ja czekam na wasze opinie czy byście się związali mówię też o ślubie

Gość NIVELAZIONE
jeśli ją kochasz to w czym problem

Gość bezzębna Mariola
1. czemu jej nie wyszlo z poprzednim, radze poznać obie wersje:D. 2. twoje dzieci też nie koniecznie będą aniołkami-takie są dzieci:D 3. odpowiedzialnym trzeba być zawsze czy z panną, panną z dzieckiem ,czy byłą mężatką z dziećmi:D 4. co na to twoi rodzice.

jest po rozwodzie ma rozwód z winny byłego męża zdradzał ją i bił moi rodzice mówią że to moje życie

Gość dobra postawa rodziców
mój znajomy byłz rozwódką z 2 dzieci 8 lat, po czym kiedy stracił pracę jego ukochana rzuciła go :-D :-O biedak przezywa nadal już 6 rok, a ona już 2 lata w innym związku. Chłopak nie umie sobie znaleźc miejsca bo też mu się wydawało, zę gwiazdkę z nieba dostał, też byla taka miła i fajna :-D

ale ja ją poznałem już dwa lata razem wiadomo ma swoje wady ale jest ok