Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysieńka93

pomóżcie mi. Jak do niego dotrzeć.

Polecane posty

Gość marysieńka93

Witam. Mam problem dotyczący mojego chłopaka. Błagam pomóżcie mi jak do niego dotrzeć. pokrótce opiszę wam relacje w naszym związku. Nie rozumiem jego zachowania i toku myślenia. Nie liczy się z moim zdaniem kompletnie. Kiedy ja mówię mu żeby coś tam zrobił to on od razu do mnie z podniesionym tonem "mówi", że to jest jego sprawa i żebym się nie wtrącała. Kiedy chcę zostać dłużej na jakimś festynie tłumaczy się że rano wstaje do pracy, a z kolegami potrafi siedzieć do 5 nad ranem i nie przeszkadza mu to że rano idzie do pracy. wszystko jest ok kiedy mamy się kochać. zdradził mnie już 2 razy. błagam pomóżcie. Kocham go i na razie jakoś to znoszę. Chciałabym żebyście pomogły mi w tym co mam mu powiedzieć kiedy bd z nim rozmawiała. Chodzi mi głownie żeby porządnie wpłynąć mu na ambicje. Aby w końcu przemyslał sobie i zrozumiał co zrobił. Tylko jakich słów użyć i jak do tej rozmowy podejść

Gość Panna* *MAM_ TO_ W_ DUPIE
brutalnych? jak się nie da po dobroci nie każdy jest w stanie przyswoić informację, że uprzejmość i dbałość jest TWOJĄ DOBRĄ WOLĄ a nie TWOIM OBOWIĄZKIEM wobec pana i władcy

Gość dck
co masz mu powiedziec? "to koniec, stary, wyp*** z mojego życia" tak najogledniej rzecz biorac jak w ogole mozna byc z kims, kto cie zdradza i nie szanuje? sama sie zacznij wreszcie szanowac i kopnij w dupe tego kretyna

Gość kalafiory po poludniu nie
dck - no wlasnie problem jest w tym, ze ona siebie nie szanuje wiec i jemu na to pozwala. wybaczylas 2 zdrady bo go kochasz? no ok. a czego on po tych zdradach i wybaczeniu sie nauczył? ze jest bezkarny? no to jak chcesz tak masz...

Gość kalafiory po poludniu nie
acha ...marysia ty nie masz problemu z chłopakiem, tylko ze sobą. buzka

Nie masz co dłużej myśleć.. it's too late.... TO KONIEC.. jeśli nie teraz , to na p-ewno w przyszłości, skoro już nie możesz się z nim dogadać, a do tego zdradza Cię... z pewnością o 2 razach to Ty wiesz, a ile było..??? hmm Nie trać czasu dziewczyno. Życie Ci ucieka, a On się bawi A i pamiętaj, faceci się nie zmieniają!