Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulunamoście

kiedy kobieta jest już stara?

Polecane posty

Gość Zdzichu1
stary to jest pies

Gość Supremus Dux
Kiedy wygląda na starą. Np. młode kobiety zniszczone lampami kwarcowymi na solarium.

Gość Człowiek Mistrz
Bezwzględny wiek to 34 lata. Potem to już tylko szycie na drutach i bawienie wnuków.

Gość zaczyna sie
w okolicach 26 lat

Gość karrrol
30=starawa/nieswieza 35-38 = podstarzala +40= stara

Gość o matko, nie chciałabym być
hahaha zależy kto pyta :D Jak 5 latek, to 7 latka dla niego już stara :)

Gość 32 latek
zgadzam się kobiety od ok 26 roku życia zaczynają pruchnieć :classic_cool: dlatego zadaje się wyłącznie z młodszymi tak 18-22

Gość o matko, nie chciałabym być
hahaha 32 letni facet dla osiemnastki to dopiero próchno :D

Gość 32 latek
masz 26 i zazdrościsz .... :classic_cool:

Gość gHDjhsd
ten topik powinien startować w kategorii: jak bardzo mi się nudzi i dlaczego w związku z tym wymyślam takie debilne topiki

Gość gość
facet 32 lat to stare prochno

jest stara gdy decyduje się być stara, czuć się staro, być stara zapamiętajcie głąby. Miałem nauczycielke w szkole co miała 60 lat i jechałem na niej na ręcznym w domu bo była taka jak nastolatka

Gość gość
facet 32 lat to stare prochno xx temat jest o kobietach. Odróżniasz hejterko?

Gość gość
Człowiek, czy to kobieta, czy mężczyzna starzeje się od momentu urodzenia. Dla mnie stara kobieta to taka 60-tka, 40-50 dojrzała, 25-39 normalna, a poniżej 25 to nie kobieta, a dziewczynka.

Gość gość
36..skonczylam w maju..czy jestem stara?

Gość gość
No co ty :D

Gość gość
Po 30tce niektóre już mają zmarchy na twarzy i szyji.

Gość gość
Stara kobieta to kobieta kiedy konczy sie wiek produkcyjny i przechodzi na emeryturę . Emeryci to starzy ludzie.

Gość gość
Kobiety w okolicy 40 całkiem fajnie wyglądają, ale ich rówieśnicy wyglądają na dawnych 55 +. Co ciekawe kojarzę kilku panów 55 i wyglądają lepiej niż panowie z przedziału 35-50.

Gość gość
wystarczy popatrzeć na związki i dojdziemy do wniosku, że : - kobiety przez całe swoje życie pragną być aktywne, poznawać , jeździć w nowe miejsca , wychodzić z domu, zapisują się na kursy, znajdują sobie nowe zajęcia, nowe aktywności. Dotyczy to kobiet w każdym wieku, także tych powyżej 50 i 6o tego roku życia - meżczyźni, najdczęściej już ok. 30-tki, to najchętniej siedzą w domu, brak chęci do wyjścia w domu, brak inicjatywy w znajdowaniu nowych atrakcji tak dla rodziny, jak i dla siebie, brak chęcie do aktywności fizycznej, brak potrzeby zapisywwania się na kursy, brak potrzeby podnoszenia swoich kwalifikacji etc. itd. ...o brzuchu piwnym i zaniedbaniu fizycznym już nie wspomnę. Nie wiem co rozumiecie pod pojęciem "stara" / "stary" ...... bo starzejemy się wszyscy tak samo, ale moje obserwacje życiowe pozwalają mi wysnuć teorię, że to faceci się starzeją szybciej od kobiet - duchowo i mentalnie, niestety. Jeżeli chodzi o starzenie się ciała - każdy z nas ma na to wpływ i możemy coś sobie pomóc, ale to głównie kobiety myślą o tym, jak dłużej być fit, niż faceci, którzy w pewnym wieku mają wszystko w poważaniu. I słusznie, bo jak ma się kasę (o i le się ją ma) to nie trzeba się starać ,prawda ? ;) fAcet bogaty, nawet gdy wygląda jak 100 diabłów i tak będzie atrakcyjny dla 18-letniej siksy :) nie ma znaczenia, że poziomem swoich potrzeb nie odbiega od ślimaka ;) ...30letni facet jest tak samo "stary" jak 30-letnia kobiet, tak samo 45-letni facet, tak samo "stary ", jak "45" letnia kobieta :) ....nie wiem czemu tylko zawsze słyszę takie rozmowy "wiesz, idę z tym swoim do parku na spacer, a on co ławka to siada, co ławka to siada" :D :D :D ..... macie krótki zapłon panowie, duże potrzeby, które się wypalają w 2 sekundy i potem tylko chrapanie :)