Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tescoooo

14 miesieczniaki

Polecane posty

Gość Tescoooo

Ile ważą wasze dzieci? I jakie menu codziennego dnia maja?

Gość mój synek ma 14 msc
Waży 10 kg, a jego manu to: Pomiędzy 6, a 8, zależy jak wstanie - 240 ml mleko modyfikowanego Pomiędzy 10, a 11 dwie kanapki z różnymi dodatkami, a tak około 12 miska kaszki potem idzie spać i wstaje pomiędzy 15, a 16 i je obiad - talerz zupy oraz drugie, niewiele mniej od mamusi :) Czasami po obiedzie dostaje jabłka lub banany lub ciasteczko ptysiowe, cały dzień popija wodę lub zwykłą herbatę owocową,na która ostatnio mamy fazę oboje :) Pomiędzy 19, a 20 250 ml rzadkiego grysiku i śpi do rana. Kurcze, pisząc to właśnie sobie uświadomiłam, że ostatnio odpuściłam mu owoce :( Muszę się lepiej pilnować...

Gość mój synek ma 14 msc
*menu oczywiście :O Czuję się dzisiaj jak naćpana, wybaczcie, jeśli jeszcze jakieś kwiatki tam znajdziecie w mojej wypowiedzi...

Gość Tabbacoo
U to moj waży 10.58 i je tak 6-210 ml mleka 9 śniadanie (kaszka jogurt tosty jajecznicę owoc bądź kisiel) 12 obiad zupa 13 mleko 210 16 drugie danie 18 kolacja przeważnie kaszka i tosty 20 mleko 240 i śpi cała noc

Gość Qrtyyyyyy
Dołączam sie do pytania.... Moj 10kg Rano kaszka 13 obiad z deserkiem 16 drugie danie 19 kolacja 21 mleko

Gość mój synek ma 14 msc
To widzę, że podobnie dzieci w tym wieku ważą, a myślałam, że mój jest drobny i za mały jak na swój wiek. A tutaj nieźle, choć się urodził ponad 6 tygodni za wcześnie :)