wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Lipiec 31, 2012 co was najbardziej denerwuje w kobietach ? czego nie zaakceptujecie nigdy ? !!! tylko nie obrażać nikogo pisząc........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i znów jakaś Napisano Lipiec 31, 2012 niewyżyta szowinistka. Weź sie babo za jakąś pożyteczna robotę i nie zasmiecaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Lipiec 31, 2012 ale przywaliłeś , o robotę się nie martw , byle by było gdzie i z kim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość squarek Napisano Lipiec 31, 2012 z wygoiloną vaginą na zero upodabnia się do przedszkolanki, która z przedszkola uciekła i wyszła na ulicę w kalesonach pokazując całemu światu , że ma rowa z przodu i z tyłu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiem ale podbiję Napisano Lipiec 31, 2012 Ja mogę powiedzieć za co Za to, że nie można się z nimi dogadać bo kombinują, przeinaczają fakty, sieją ploty, są dwulicowe, zazdrosne i nijak nie można się z nimi porozumieć. Jestem babą oczywiście ale całe życie lepiej dogaduję się z facetami, nie lubię kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Element of One 0 Napisano Lipiec 31, 2012 to zależy jakich kobiet bo Polskie kobiety mają zbyt nudną i wybujałą mentalność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach