Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amus2407

zez u dziecka

Polecane posty

Gość amus2407

Czy moze ktos jest chetny podzielic sie uwagami w kwestii pojawienie sie zeza u dIecka.wybieram sie do okulisyy z moja mala bo zaczelo jej leciec oczko.mpze ktos ma cenne doswiadczenia

Gość lena 0204
ja mam podobny problem. w tej chwili moja córka ma 2 lata i 10 miesięcy a od ponad roku nosi juz okulary bo jak sie okazalo to jedyny sposób żeby go wyleczyć

Gość lena 0204
na poczatku bylo wszystko dobrze ale gdy skonczyla 1,5 roku zauwazylismy u niej uciekajace lewe oczko. jest nadzieja ze wyleczymy go okularami bo miala to wykryte kiedy nie miala skonczonych 6 lat. okulistka bowiem twierdzi ze starsze dzieci raczej poddawane sa zabiegom podczas ktorego maja "prostowane oczy". naszej kat uciekania oka faktycznie sie zmniejszyl ale dalej go koszmarnie widac a dodotkowo chyba zaczelo takze drugie wiec dostala troche mocniejsze okulary. pochwalic sie jednak moge ze nie mam z nia zadnych problemow jezeli chodzi o noszenie ich bo sama sie upomina i nie zwala

Gość amus2407
A moge sie zapytac czy to pojawilo sie nagle czy stopniowo.to fajnie ze nosi okularki. moja ma juz skonczone dwa latka.a czy u was podano przyczyne