Gość gardenh Napisano Lipiec 31, 2012 jak to zrobiłyście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1234567812 Napisano Lipiec 31, 2012 no też jestem ciekawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o co chodzi????? Napisano Lipiec 31, 2012 ja schudłam 4kg na kopenhaskiej w 11 dni więcej głodówki nie wytrzymałam ;) to durne diety szkoda było na nią czasu, potem zrzuciłam w 2 miesiące jeszcze 10kg i jestem hepi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o co chodzi????? Napisano Lipiec 31, 2012 ja schudłam 4kg na kopenhaskiej w 11 dni więcej głodówki nie wytrzymałam ;) to durne diety szkoda było na nią czasu, potem zrzuciłam w 2 miesiące jeszcze 10kg i jestem hepi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gardenh Napisano Lipiec 31, 2012 nikomu sie nie udało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takajednanam Napisano Lipiec 31, 2012 Na turbo schudłam 2,5 kg w 10 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gardenh Napisano Lipiec 31, 2012 nikomu sie nie udało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gardenh Napisano Lipiec 31, 2012 przepraszam, problemy z laptopem. Dzieki dziewczyny:), gratulacje o co chodzi????? Może jeszcze ktoś podzieli sie swoimi osiągnięciami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gardenh Napisano Lipiec 31, 2012 Do: o co chodzi????? A było widać u ciebie te 4kg?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1234567812 Napisano Lipiec 31, 2012 a coś więcej?? oprócz kopenhaskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gardenh Napisano Lipiec 31, 2012 ja myślałam o jedzeniu 4 posiłków dziennie o stałych porach, zero słodyczy, zero smażonego, chleb tylko pełnoziarnisty, zero ziemniaków, dużo wody, zielona herbata. Ilo moge schudnąc na takiej diecie?? pewnie nie dużo co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach