Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnitaAnita.

Zaraz dostanę jakiegoś rozszczepu mózgowego jak mi nie pomożecie!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość AnitaAnita.

Wybieram łóżeczko na allegro.pl dla dwulatki! Plan jest taki:Jak skończy 5rok życia to kupimy jej inne łóżko. W tej chwili ma jakieś 108cm wzrostu Pytanie: Jakich rozmiarów ma byc to łóżeczko? Plis poradźcie i uzasadnijcie dlaczego tak a nie inaczej bo zaraz zwariuję. Miejsca w domu jest mało a za 3lat może się wyprowadzimy gdzieindziej nie wiem. Pomocy!

Gość do autorki........,
2 latka ma 108 cm? to jakis mutant????????????

Gość AnitaAnita.
Co takiego?

Gość ojtam ojtam
łóżeczko dla 2 latki? chyba łóżko.. i zgadzam się 108 to bez przesady ale 6 latki tyle mają

Moja 5 latka ma 110 cm i mamy łózeczka Ikea 165 cm długości- spokojnie się na nim mieści i licze ze jej posluży do 7-8 roku życia. Ale moja jest niziutka. Jesli twoja w wieku 2 lat ma 108 cm to szukalabym czegoś większego 190-200 taki pelen wymiar jednak bo moze się okazac ze takie "dla średniaka" starczy jej na bardzo krotko.

Gość norahhhh
heh no mnie tez zdziwil ten wzrost u 2 latki :)

Gość muffins_
serio ma 108 cm? bylas u endokrynologa-ten wzrost u 2 latki swiadczyc moze o zaburzeniach przysadki mozgowej

Gość AnitaAnita.
Wierze wam. Mam zdjęcia z wakacji gdzie moja świeżo po 2 urodzinach zaprzyjaźniła się z pewną 5latką i są niemal równe wzrostem nawet na filmach to widac No ale co mam się powiesić z tego powodu? Dlatego się zastanawiam czy 140 czy większe kurcze trudna decyzja.

Gość AnitaAnita.
Marzka dobre to!

Gość vbm
twój bachor to mutant

Gość AnitaAnita.
Lekarze mówią co innego. Określają ją jako wysoką. Inne dzieci w jej wieku są za to grubsze od niej. Widocznie ona woli rosnąć wzdłuż niż w szerz :P Waży ok 16kg przy jej wzroście ani dużo ani mało bo wizualnie jak na wiek jest idealna.

Gość AnitaAnita.
Wciąż się zastanawiam nad wyborem

Gość AnitaAnita.
Nikt mi nie pomoże?

Gość ojtam ojtam
no nie uwieże że dziecko ma 108 cm i jest normalne!!! mój ma za 2 m-ce 2 latka i ma niewiele ponad 86 - chrześniak 3 latek ma koło 95 cm

Gość ojtam ojtam
zbadaj to dziecko

Gość AnitaAnita.
Wy tak poważnie-nie mogę uwierzyć? Miała bilans dwulatki jest ok. Ostatnio widziałam 4cm niższą dwulatkę była coprawda 5mies. starsza i o połowę grubsza od mojej ale co to są 4cm to prawie to samo. Nie rozumiem co w tym dziwnego może byc ? Jedni są niscy inni wysocy przecież wystarczy wyjść z domu na ulicę żeby sie o tym przekonać.

Gość AnitaAnita.
Wy tak poważnie-nie mogę uwierzyć? Miała bilans dwulatki jest ok. Ostatnio widziałam 4cm niższą dwulatkę była coprawda 5mies. starsza i o połowę grubsza od mojej ale co to są 4cm to prawie to samo. Nie rozumiem co w tym dziwnego może byc ? Jedni są niscy inni wysocy przecież wystarczy wyjść z domu na ulicę żeby sie o tym przekonać.

Gość AnitaAnita.

Gość mamamama27
hmm twoje dziecko ma jakiś rozszczep ale nie mózgowy jak ty ale wzrostowy - jak w tym wieku ma tyle to jako 5 latka będzie miała ze 150 cm więc kup jej wielgachne odrazu łóżko

Gość AnitaAnita.
Ale ja nie rozumiem,w czym rzecz?

Gość may kupilaismy ostatnio
dla coreczki wlasnie na 2 urodziny lozko 160/80. Mysle ze jej przynajmniej ze 4 lata jeszcze posluzy, bo narazaie to sie w nim gub. tyle ze ona ma 86cm wzrosu a wazy 10.5kg

Gość AnitaAnita.
Ale ja nie rozumiem,w czym rzecz?

Gość do ojtam ojtam
napisałaś, ze 6 latki maja 108 cm?jakie 6 latki, chyba liliputy? mój 7 latek ma 127 cm a 9 letnia córka 143cm, jak rodzice są wysocy, to i dzieci będą, jak Ty jesteś niziutka to Twoje dziecko będzie małe, proste, nie?

Gość mamamama27
hmm twoje dziecko ma jakiś rozszczep ale nie mózgowy jak ty ale wzrostowy - jak w tym wieku ma tyle to jako 5 latka będzie miała ze 150 cm więc kup jej wielgachne odrazu łóżko