Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiwi899289

facebook -nieznajomy- co o tym myslec?

Polecane posty

Gość Kiwi899289

A wiec ostatnio dostalam zaproszenie do znajomych od osoby ktorej nazwiska na pewno nie znam. Zajrzalam na profil tej osoby, a tu prawie zadnej informacji. Okazuje sie ze osoba ta zalozyla profil kilka godzin przed wyslaniem mi zaproszenia i ma tylko kilku znajomych , kazdy w zasadzie z innego kranca polski (Katowice, Warszawa, Nysa itp.). Znajomi ci wygladaja na zupelnie przypadkowych, pomyslalm ze to moze jacys kolekcjonerzy znajomkow ,ale jeden z nich mial tylko 70 znajomych wiec.... W kazdym razie co mam myslec o tym wszystkim, czemu dostalam to zaproszenie (tzn. jakie moga byc mozliwosci? ) ? PS. Osoba ta jest osobnikiem plci zenskiej i w zasadzie w googlach nic o niej nie znalazlam za bardzo. Aktualnie ma 9 znajomych (jak mnie zapraszala miala tylko 3) Subskrybuje za to az 17 profili. Zauwazyłam ponad to ze wsrod tych 9 znajomych 2 osoby maja tak samo jak ja na imię ( oraz ich nazwisko ma 2 pierwsze litery takie same)

Gość Kiwi899289
jak myslicie o co moze chodzic?

Gość Kiwi899289
up up

Gość magdalenka7292892
a cos w ogole masz sadzic na ten temat? ja tez mialam pare takich zaproszen na nk i facebooku, olalam sprawe, nie dodalam bo nie znam. a ty temat zakladasz i sie pytasz o taka glupote.

Gość Agnes_900
:-/ To już nie masz o czym myśleć tylko zastanawiasz się nad takimi bzdurami? Ja co jakiś czas dostaję takie zaproszenia od osób, których nie znam. Jedni nawet mają moich znajomych u siebie, ale ja ich w ogóle nie kojarzę, inni są z drugiego końca Polski. Po prostu jak ich nie znam to nie przyjmuję zaproszenia i tyle. Nie zastanawiam się potem nad tym dlaczego ta osoba mnie zaprosiła. :)

Gość gadgeargrae
Jeśli Cię to tak ciekawi to czemu nie zapytasz tego nieznajomego? Skąd my mamy wiedzieć czemu Ci wysłał zaproszenie?

Gość Kiwi899289
tak się podjarałam sytuacją że z wrażenia strzeliłam srake w majty mimowolnie

Gość Kiwi899289
No tak ,ale tu jest ta roznica ,ze nie mam wspolnych znajomych z toba osoba, w dodatku ta osoba jest jak widmo ,nie mozna jej wygooglowac....napisalam do niej zapytanie czy sie znamy i nic nie odpisala... a no i jeszcze ta kwestia ze ma tylko kilku znajomych , kazdy z innego konca polski (wyglada na to ze wszysycy sa przypadkowymi znajomymi) wiec ktos zalozyl ten profil w jakims celu chyba? moze chce kogos dodac do znajomych by miec dostep do informacji o tej osobie? bo zastanawiam sie czy ta osoba przypadkiem nie mialam byc ja :P

Gość Kiwi899289
gadgeargrae - napisalam wczoraj zapytanie skad sie znamy , ale nie odpisala...

Gość Kiwi899289
jest to najważniejsze wydarzenie w życiu w ostatnich 5 lat , nie mogę spać po nocach

Gość Kiwi899289
to wyzej to oczywiscie podszyw, komus sie nudzi :P

Gość Kiwi899289
plizzz, powiedzcie kto to jest bo nie zasnę.........

Gość nie rozumiem takich ludzi
Ja pierdole :O czy Ty nie masz innych problemów? Będziesz tak roztrząsać każde zaproszenie od nieznajomego?

Gość Kiwi899289
zauważyłam że w znajomych ma dziewczyny brunetki albo blondynki, nie ma np rudej co to może oznaczać ?

Gość Kiwi899289
zauważyłam że jako ulubionego sportowca ma wpisanego Adama Małysza, teraz myślę czy znam ludzi którzy mogli poznać Adama Małysza ?

Gość Kiwi899289
2 ostatnie posty to podszywy!!!!! to moje pierwsze zaproszenie od nieznajomego...

Gość Kiwi899289
dzisiaj chyba nie zasnę, może napisać list do Bravo ?