Julita19 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Witam ją nam taki problem dziś zauważyłam że mam biały i gesty śluz z dodatkiem swedzenia a 2 dni temu z chłopakiem kochaliśmy się i w trakcie zaczęło mnie swedziec a 1 dzień po zaczęło mnie w nocy swedziec a 2 dni później zauważyłam swedzenie biały i gesty śluz bez zapachu. A w wspomnę że chłopak nie miał prezerwatywy. Pomoze ktoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Jeśli biały o konsystencji twarogu to masz grzybicę i musisz iść do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lady bronka Napisano Sierpień 1, 2012 dokładnie tak jak pisze perwersja, idź do ginekologa, bo to może być grzybica. skuteczne leki są na receptę. w aptece możesz kupić niedrogie maści, żeby mniej swędziało i probiotyki ginekologiczne na wyrównanie flory bakteryjnej, np. lactovaginal dopochwowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotkaa500 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Przepraszam mam głupie pytanie czy przy grzybicy może spóźniać się okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość larixa Napisano Sierpień 1, 2012 mi sie nie spoznil ale mialam tylko raz grzybice.z kolei z probiotykow ginekolog mi dal wtedy lacibios i mowil ze podobno lepsze niz dopochwowe.ale ja tam sie nie znam wiec nie wiem.grunt ze podzialalo wraz z globulkami co dostalam wtedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczek26 0 Napisano Sierpień 4, 2012 Jak miałam grzybicę, nie wpłynęło to na mój okres, ale może to indywidualna sprawa. Lekarz jest tu konieczny, a po kuracji zastosuj probiotyki alby uchronić się przed nawrotem. Ja stosuję dopochwowy invag, który działa od razu w pochwie, kolonizując ją. Jeśli masz partnera to pamiętaj że też może być zarażony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikki26 0 Napisano Sierpień 30, 2012 na swędzenie pomoże provag żel, jeśli masz grzybicę to pomoże ci lekarz, trzeba ją leczyć we dwoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaanaa Napisano Wrzesień 12, 2012 może sie okres spóźnić przy grzybicy, najlepiej dostać leki na recepte od lekarza, a do wizyty mozna się ratować clotrimazolum maścią i lactovaginalm na noc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach