Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dototka..93

Czy to prawda, że facet patrzy na teściową żeby zobaczyć jak będzie wygladała ..

Polecane posty

Gość Dototka..93

Bo jest takie powiedzenie, żeby facet spojrzał na teściową i zobaczy jak jego dziewczyna będzie wyglądać w przyszłości. Dla mnie to niesprawiedliwe ;/

Gość nosze codziennie, nie popuszcz
Mój wie że jestem cały tatko ;) Sam to mówi, że moja matka to chyba mnie nie urodziła bo kompletnie nic z niej nie mam... za to czasem potrafi powiedzieć "Ty to masz pomysły jak Twój ojciec" i to prawda ;) A wygląd mam kompletnie swój własny nie podobny więc chyba nie patrzy ;)

Gość *Bimbałek*
Zdarza się. Córka ma tendencje do figury matki będąc po 30ce. Jednak może dbać o siebie i być szczuplejsza, albo może się zapuścić i być otylksza. W normalnej sytuacji będzie miała podobną tuszę do matki.

Gość Dototka..93
Ale ja mam geny ojca, a mój brat matki tak jakby. Mój brat jest młodszy ode mnie o 2,5 roku a wygląda starzej i dużo osób to mówi. A co do mojej mamy to jest właśnie gruba. Ostatnio mnie załamała koleżanka bo pytała się mnie czy ONA jest w ciąży. ; cccc A mój tata na młodszego wygląda, on je i nie tyje, tak jak ja. Boję się, że właśnie po 30 może to się zmienić. Jak myślicie ?

Gość Dototka..93
A 2 dni temu moja ciocia ( siostra taty ) przyjechała i sąsiadka i kilka moich znajomych mówiły ,ze jestem bardzo do niej podobna.

Gość *Bimbałek*
Dototka..93 Ale ja mam geny ojca, a mój brat matki tak jakby. NIc nie rozumiesz. Masz geny matki i ojca. Nie chodzi o oczy, czy rysy twarzy.

Gość Dototka..93
*Bimbałek* A rozumiem, no i boję się właśnie .

Gość uuuu koleżanko
bendziesz gruba i stara jak matka hahahahah

Gość dobre hahahahhahahaha
,, A co do mojej mamy to jest właśnie gruba. Ostatnio mnie załamała koleżanka bo pytała się mnie czy ONA jest w ciąży. ; cccc,, z tą ciążą dowaliła hahah pozdrów ją

Gość Dototka..93
Akurat z tą ciążą to nie jest śmieszne. Ja byłam zniesmaczona, jej się głupio zrobiło.

Gość pewnie będziesz takim
pasztet z twojej starej, więc nikt cię nie zechce